Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem Fizika BSc?

Debreceni Egyetem Fizika BSc?

Figyelt kérdés

Milyen a Debreceni egyetemen a fizika alapszak?Sokan azt írták,hogy Pesten a legjobb,meg minden,de én nem szeretem magát a várost. Valaki,aki esetleg Debrecenbe jár/járt? Ha mondjuk elvégzem itt az alapszakot,akkor átmehetek más egyetemre Msc-re? Mitől függ,hogy felvesznek? Akkor végül is mindegy,hogy hol csinálom a Bsc,ha az Msc számít úgy is? Vagy ti melyik várost ajánlanátok?

Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 11. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudok magához problémához hozzászólni, megmondom őszintén, de van pár olyan ismerősöm, akik a BME-n végezték a fizikaszakokat, és szerintük nagyon jó. Tudtommal át lehet jelentkezni egyik egyetem BSc-jéről másik egyetem MSc-jére.
2013. okt. 31. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!