Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségi után milyen iskola?...

Érettségi után milyen iskola? Többi lent

Figyelt kérdés
Az angol az, ami nagyon kellene(légiutas-kísérő szeretnék lenni). Itt középsuliban nem hiszem, hogy le tudom rakni a középfokú angol nyelvvizsgát(most kb. alapfok és középfok között vagyok), tehát valami ilyen iskolát keresnék Pesten és környékén. Ötletek?

2013. okt. 11. 17:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha légiutas-kísérő szeretnél lenni, akkor teljesen felesleges iskolába menned az érettségi után. Az a fő, hogy angol+egy idegen nyelvből meglegyen a középfokú nyelvvizsgád, utána ha jelentkezel egy légitársasághoz, ők pont le fogják szrni hogy te előtte hova jártál, úgyis elküldenek egy olyan tanfolyamra, ami nekik tetszik és amit ők választanak ki. Tehát nagyon rá kell gyúrnod a nyelvekre, az a legfontosabb, hogy a nyelvvizsga meglegyen. Én egyébként az orosz és spanyol nyelvet javaslom, az oroszt azért, mert az keresett, mert kevesen tanulják, a spanyollal pedig több helyre is utazhatsz.

Ha leérettségiztél javaslok valami turisztikával kapcsolatos tanfolyamot, esetleg egy turisztikai szervezőit, mert úgy tudom, hogy 21 éves kor alatt nem lehet jelentkezni. Sok sikert!

2013. okt. 13. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!