Most nagy bajban vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Olyan problémám lenne h idén kezdtem a sulit a bgfen es a Tesom iratkozott be helyettem , es azt írtak a levélben h kell az eredeti nyelvvizsga es az erettsegi bizi ezt mi be is vittük . Viszont azóta nem adtak vissza es felek h elkavarodott vagy ilyesmi , es akkor hogy tudom ujra kiállítani ? :S próbálok beszélni a tanulmányi vezetővel de soha nincs bennt suliba :((( Szerintetek ?
Koszi !!'
2013. okt. 10. 06:06
1/5 anonim válasza:
tőlem még életemben nem kérték egyiket sem eredetiben, pedig túl vagyok már néhány tucat magyar és külföldi egyetemi adminisztráción. Nincs más megoldás, mint zargatni őket, és ha nincs benn a tanulmányi vezető, akkor a gizi néniket piszkáld a pult mögött...
2/5 anonim válasza:
Addig járj a nyakukra minden nap, amíg meg nem unnak és elő nem kerítik, és máskor ne add ki a kezedből.
3/5 anonim válasza:
Az eredetit csak "bemutatni" kell, aztán csinálnak róla egy fénymásolatot.
Az eredetit soha ne hagyd ott senkinek
4/5 anonim válasza:
Akkor próbáljátok meg írásban kikérni.
Nem tarthatják meg a te eredeti okmányaid
5/5 A kérdező kommentje:
Húha koszi :(( most nagyon felek ...
2013. okt. 11. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!