Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy mondjam el anyukámnak,...

Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem igazán, érdekel az informatika?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.Most mentem középiskolába.Informatikát, programozást tanulok,ami egyre kevésbé érdekel.Viszont ami iganzán érdekel,az az űrkutatások,náza,csillagászat,másik bolygókra való utazás,a hold, és a világegyetem megértése.A baj, hogy nem vagyok valami jó tanuló(2-3) amit mára már megbántam.Tudo lépni valamerre?

2013. okt. 7. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Anya, már nem érdekel az informatika. Mivel ez csak egy középiskola, úgyse számít még, ne aggódjál.
2013. okt. 7. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Szóval innen át tudok menni még bárhova?
2013. okt. 7. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
kicsit hasonlít az én helyzetemre,én is informatikával akartam továbbtanulni,majd pedig átmentem fizikára hogy csillagász legyek(ez a váltás 10. vége 11. eleje volt).Végül a matek mellett kötöttem ki,most matek alapszakos vagyok egyetemen.Az igazság az hogy én se voltam túl jó 9. körül,de onnan egyre feljebb mentem.(10 végén már majdnem kitűnő,onnantól pedig végig az) és én se nagyon akartam elmondani,de végül is rászántam magam és informatika helyett fizikát tanultam(bár a középszintű érettségit azért megcsináltam 11. elején).Szerintem mindenképp szólj,és még van esélyed javítani is(bár a fizika nem könnyű,azért is mentem matekra,nem mintha az annyira egyszerű lenne)
2013. okt. 7. 22:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.Mindenképp szólok.
2013. okt. 7. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!