Van valaki akinek az osztálya fantasysokból, egyéniségekből, animésekből, sportolókból, művész lelkekből esetleg kockákból, stb. áll?
1,ilyen osztály nincs
2, normális osztály sincs
3, nem hinném, hogy a világon bárhol is lenne olyan közösség (ami be nem teljesen önszántadból kerültél bele),ahol mindenki elfogadná a másikat
Hát nem tudom.. a mi osztályunkban vannak kockák, vannak vannak akiknek az életük a sport, biciklizés, vitorlázás, thai box, falmászás, röplabdázás, táncok a steptől kezdve a musicelen keresztül a balettig. Másoknak a zene, megint másoknak a bulik, nekem a művészetek, rajzolás, írás, jógázás, és falmászás, ami leköt és amiért rajongok és csinálom. Vannak akik filmeznek, electro zenét csinálnak, és van egy srác aki rajong a tinédzser énekesekért és ha csak egy rossz szót is mondasz róluk halott vagy. Van köztünk egy lány aki látja az aurát, és akivel nagyon hasonlítunk abban, hogy jó emberismerők vagyunk. Van köztünk 155 cm magas fiú és 195 is, van akivel ha eggyütt sétálunk az utcán elkerülnek az emberek, mert úgy néz ki, mint aki most ért haza a 2. világháborúból, vannak akik csak egyszerűen agresszívnek tűnnek,züllöttnek, és valójában azok is, de velünk kedvesek és figyelmesek ezért nem számít.
Nem tudom, mi nagyon jól kijövünk, persze napi szinten mennek a szivatások, de játékosan, van, hogy eldurvulnak a szituációk, de közbelépünk, és megvédjük a célpontot. Sokfélék vagyunk,és mind egészen mások, mégis jól érezzük magunk, és elfogadjuk, ha valaki 4 tantárgyból bukott, vagy akiről tudjuk, hogy egy éven belül itthagy minket, mert szakácsnak és tetoválónak fog tanulni, elfogadjuk, hogy van aki nagyon kedves, de fogalma sincs semmiről. Elég jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!