Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha pszichológus akarok lenni,...

Ha pszichológus akarok lenni, melyik egyetemre menjek?

Figyelt kérdés
Konkrét egyetemek és szakok érdekelnek. Miből és milyen szinten kell éretségiznem? Mennyi pont kell?
2009. nov. 6. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nylvánvalóan pszichológia szak. ELTE, Pázmány, Károly Gáspár, Debreceni, Pécsi, Szegedi Tudományegyetem. A ponthatár tavaly az ELTE-re 453 volt, meglehetősen magas, sokszoros túljelentkezéssel. Ehhez minimum egy, de inkább két emelt szint kell, többféle tárgy közül lehet válaztani kettőt, pl történelem, biológia, nyelvek. [link]
2009. nov. 6. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Utánakerestem, még a magyar és a matek is lehet felvételi tárgy.

1.

2009. nov. 8. 17:56
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! ez a felvi.hu nekem vhogy nem szimpi, azért nem szeretem nézni :(
2009. nov. 8. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg elég nehezen kezelhető a felvi.hu, de a konkrét egyetemek oldalain kívül ez az egy ilyen van.
2009. nov. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!