A Xántus János Gimnázium tényleg fizetős suli?
igen kb annyi a tandíj
és az még nem is számít soknak :D
Ezeken kívül egyenruha 20 ezer, Tankönyv kb 40 ezer a nyelvkönyvekkel együtt, gólyatábor kb 20 ezer, meg az ebéd. Színházon kívül Müvészetek Palotájában komolyzenei koncert is 3 szor van, ami kötelező, mert ének tanár az igazgató.
egyébként jó suli, négyesnél rosszabb tanulók nincsenek, mert azok megbuknak.Lehet autóvezetésre és ECDL vizsgafelkészítőre is járni, sok szakkör-sport is van, szóval lehet válogatni.
Szia!
Ahogy az előttem is írták, igen, egy fél év 60ezer. De színházba nem kell minden hónapban járni. Vagyis hát én idén kezdtem a Xántusban és csak 2 színházi látogatásunk lesz :) Egyébként ha azt veszed, ez a tandíj nem is sok, mert más iskolákban is elkérnek ennyit, csak nem tandíj formában, hanem simán beszedik a pénzt év közben. :)) És egy csomó kirándulási program van. Idén is lesz sítábor (Ausztria), 10 napos kirándulás ( Anglia, Skócia, Hollandia, Észak-Írország), és cserediák programok... :)) Ha esetleg van kérdésed írj és válaszolok :)))
Puszi, egy Xántusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!