Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent János kórházban hány...

Szent János kórházban hány ágyas csecsemősszobák vannak? (ami NEM fizetős arra gondolok)

Figyelt kérdés
Tartozik hozzá fürdőszoba? Modern? Kötelező a beöntés? Milyen a látogatási rend? Kell fogadni orvost ha nem oda tartozom helyileg, vagy elég egy szülésznőt fogadni?
2013. ápr. 22. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:

8 ágyas szobában voltam, de voltak kisebb ágyszámú szobák is!

Ott nincs nőgyogyászat, gyermekágy, terhes osztály, mindenki egy helyen van!!!

Volt hogy 6-an, volt hogy csak egyedül, volt hogy 3-an voltunk a kórteremben.

Egyedül unalmas volt:)))

A szobák Nincsennek felújítva, közös fürdő a folyosón, olyan mint annó a kollégiumban. Azért a Margit kórháznál jobb!!!

A szülőszoba gyönyőrű, modern , mindennel felszerelve!

Beöntést adnak, de nem kellemetlen, jobb mint magad alá csinálni...

Le is borotválnak, de inkább mint hogy majd a begyulladt szőrszálakkal szenvedjen az ember...

Látogatni jöhet bárki 7-22 között, be is jöhetnek a kórterembe, nem kell a lakon át mutogatni a babát, folyosón előtérben állni...

Babát bármikor le lehet adni.

Míg nincs tejed adnak nekik vizet, tápszert...

Fogadott doki kell, ha nem oda tartozol....

Én most a másodikat is ott szeretném megszülni, mindennel nagyon elégedett voltam!!!!

2013. ápr. 22. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 2 ágyasban voltam, ami nem volt fizetős, de vannak 4-5 ágyasak is. Nincs hozzá fürdőszoba. Látogatási rend laza, akkor jönnek, amikor akarnak. Nem szigorúak. Nem kell fogadnod sem orvost, sem szülésznőt, ha nem akarsz. Lemész a terhes ambulanicára és ott ellátnak illetve az Adrienn az asszisztens mindig elmondja, hogy mi lesz a következő lépés. Természetesen fogadhatsz orvost és szülésznőt is, ha úgy látod jónak. Nem tudom, hogy kötelező-e a beöntés, de én kaptam. Nem volt vészes.
2013. ápr. 22. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Nem tudom, hogy az első válaszoló mikor szült ott, de azóta már változott a dolog. Külön van nőgyógyászati osztály és terhes, ahol a kismamák illetve a szült nők vannak a babákkal, a többi okés volt amit írt.
2013. ápr. 22. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:

van 2 ágyas és 5 ágyas szoba is.Én 5 ágyasban voltam,de csak teltház esetén töltik meg,mi ketten voltunk,nagyon jó tágas szoba volt.Láttam a kétágyast is,nagyon kicsi,ráadásul azon az oldalon van,ahol tűz be a nap,nyáron nagyon meleg van. Folyosón van a közös fürdő és wc. Ki van írva a látpgatási rend,de igazából nincs.Bárki bemehet,bármikor,vizitkor kell kimenni. A párom órákat volt bent,ha a másik ágyon szoptatott az anyuka,háttal ült neki(szobatárs engedélyével!). A babát kézbe veheti,nem üvegfalon át nézheti. Beöntést kérheted,nem kötelező,nekem nem is ajánlották fel.A szülőszoba modern,tiszta.A szülésznők és orvosok kedvesek,segítőkészek.Az újszülött(baba) osztályon nem túl segítőkészek,kérdezned kell,A baba veled lehet,akár egész nap,de be is adhatod éjszakára(ha beadod,tápszerezik és cukros vizet adnak).Én nem adnám be a helyedben.

Akik az anyukával foglalkoznak,(szülés után),nővérek nagyon rendesek.

Utolsó kérdésedre nem tudom a választ,én körzetileg ide tartozom és ügyeletesnél szültem 9 hónapja.

2013. ápr. 22. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
4 es vagyok..hát igen régen lehetett az 1-es. egyetlen 5 ágyasuk van,az a legnagyobb szoba.A többi(nem fizetős) 2-3 ágyas. Második emeleten van a nőgyógyászati rész és a szülészet,vajúdó nincs,csak egyágyas szülőszobák.Az elsőn van a gyermekágyas és az újszülött osztály.
2013. ápr. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!