Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kisképző fotós/grafikus szak?

Kisképző fotós/grafikus szak?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni tőletek, hogy akik ide járnak mennyire szeretik az iskolát, miket csináltok nap mint nap. A grafikus és fotós szak egyaránt érdekel, de inkább a fotós, mivel sajnos nem vagyok annyira jó a rajzban. Az is foglalkoztat h mennyire nehéz bekerülni, hányas átlag kell, milyen felvételiket kell írni, pl fotósból kell e saját fotókat bevinni stb, stb... Köszi a válaszokat :)

2013. szept. 19. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, voltál előkészítőn? :)

Én sajnos nem, tudok semmit a koleszról. :(

2013. okt. 2. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia:) én most másodikos vagyok a kisképzőben, szerintem aki oda jár, az nagyon is szereti:). nap mint nap ugyan azt csináljuk, mint más suliban, csak van mellette szak, rajz, ábrázológeometria és művészettörténet óra:D (és minden nap sok óra van, ami elég kimerítő tud lenni:( és sok alatt a 8-10órát értem). A fotós/grafikus szakról sajnos nem tudok semmit, de minden szakra nagyon fontos a rajz! Az, hogy mennyire nehéz bekerülni, mindig attól függ, hogy abban az évben hányan jelentkeznek, és mennyire rajzolnak jól, tehát változó. A központi felvételi nem számít annyira, mint a rajz felvételi, de azért ne 20pontosat írj:DD. Ha jársz előkészítőre, ott mindent megtudsz arról, hogy mit kell majd vinni a rajzfelvételire, de egyébként lehet bevinni fotót ha akarsz, A3-as méretű lapra kell felragasztgatni a kinyomtatott képeket, és ezt leadni (+még 2 otthon/előkészítőn készített rajzot), mint 'otthonról hozott rajzok'. De addig még sok idő van, utána tudsz járni pontosabban:). Remélem segítettem, sok szerencsét!
2013. okt. 5. 21:27
 13/15 anonim válasza:
én is fogok jelentkezni grafikára :) azt hallottam hogy szinte minden évben 4szeres a túljelentkezés a töbi szakról nincs infóm de szerintem a grafika, fotográfia, moizgókép, és festő szak a legostromoltabb. remélem tudtam segíteni :)
2013. okt. 6. 16:57
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) Most voltam jobb agyféltekés rajzoláson, nagyon sokat segített, remélem hasznát tudom venni ezt a felvételin is :D
2013. okt. 7. 10:17
 15/15 anonim válasza:
Engem ebben az évben vettek fel.. gondolom már nem kell semmit mondanom így 5 év után :) #keramia<3
2018. jún. 27. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!