Debrecenben a Tóth Árpád gimnázium nagyon nehéz?
Tudna valaki segíteni aki oda jár(t)?
Emelet Biológia és Kémia szakra mennék. Nagyon sokat kell tanulni? Eddig kitűnő voltam.
A Tóth Árpád nem egyszerű... A kitűnőd biztató, de a gyakorlat dönti el hogy mit ér...
A nemzetközi érettségire akarsz pályázni? Mert arra tanulhatsz ezerrel... Viszont az az igazi út a nagynevű egyetemekre szerte a világban.
Én TÁG-os vagyok.
A bio-kém szak itt a legjobb a városban! Ha mégsem idejössz, a Kossuthot és a Fazekast ajánlanám még,mivel ez a 3 versenyképes iskola...
Tanulni kell,de nyilván aki ebbe a suliba jön,az akar is valamit kezdeni az életével. Ha jól tudom,ebben az évben is indít a TÁG 8.-osoknak előkészítőt (magyar,matek,töri,kémia,angol...van ott minden) - bár fizetős,de nagyon hasznos,én is jártam! Esetleg efelől érdeklődhetnél... Ha nem szeretnél az előkészítőért pénzt adni és vállalod,hogy a tanárnak nem lesz rád annyi ideje,akkor a Kossuth előkészítőjét ajánlom.
Szóval hajrá!
8-as, egyetértek :D
HOLNAP nyílt nap egyébként :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!