Milyen tagozatok vannak a 3. kerületi Árpád és Óbudai Gimnáziumban, ha 9. -be szeretnék menni?
Árpád:
9.-ben az Árpád 1 osztályt indít(d). Aminek a fele németes a másik fele pedig angolos.
Óbudai (erről több infóm van):
3 osztály indul. Az egyik egy nyelvi osztály, ami azt jelenti, hogy 3 tanulmányi területet hirdetnek meg: angol, német, francia. Mindenhova 12 főt vesznek föl, így jön össze a 36 fős osztály. Az angol haladóról, a német és a francia kezdőről indul. A másik osztály matek angolos, 32 vagy 34 fős osztály létszámmal. Végül az utolsó osztály fele - fele arányban oszlik meg: matek - fizika - angol és matek - töri - angol. És ugyanúgy 32 vagy 34 fős osztály létszámmal.
Remélem tudtam segíteni!! ;)
Nagyon köszönöm az utolsó válaszát!
És tudsz esetleg valami infót az Óbudairól ( közösség, tanárok, oktatás)?
Köszi :)
Szívesen!! :))
Az Óbudairól nekem csak jó véleményem van. Elég sok ismerősöm jár oda, ők szeretik és csak dicsérik. A tanárok jók, tényleg jól tanítanak. A közösségről is csak jót hallottam, mikor ott jártam azt tapasztaltam, hogy szeretnek oda járni a diákok, ez alatt azt értem, hogy nem magukba burkolózva járkáltak ide-oda, hanem nevetgéltek beszélgettek stb. :)) Igaz, nem a legmodernebb épület, de szerintem nem ez a fontos és a termek is tök szépen fel voltak díszítve. :))
Én is szívesen járnék oda, csak az volt/van a bökkenő, hogy a német csak kezdőről indul, én pedig már eléggé haladó szinten vagyok. ;)
Ha bármilyen kérdésed lenne még, nyugodtan kérdezz!! (remélem nem késő még) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!