A Leöwey Klára gimnáziumba Pécsett hányas átlagtól vesznek fel?
pl. a Garayba(Szekszárdon) 4,6-tól. . .
Ja és hogy szerintetek erősebb e a III. Bélánál(Baja) és a Garaynál(Szekszárd) és Bonyhádon(Petőfinél)
Nem gond ám ha nem mindegyiket tudjátok=D ha vmeik kérdésemre tudtok válaszolni lécci írjátok:)
köszííí^^
a Leőwey nem 'jobb', mint a Petőfi, legalábbis én úgy hallottam akik átmentek Pécsre a bonyhádiból.
A Garay is erős suli. De azért ha "külső" alapján kéne dönteni, mindenképp a Petőfi az egyik legszebb, legrendezettebb iskola amit láttam. (úgy tudom idén a középiskolák között az 5. legjobb az országban)
Ha erős sulit akarsz, ott van még a pécsi Ciszterci, nah az ami a Petőfi felett áll. :)
a Béla egy elit gimnázium, jó még a Frankel is (MNÁMK) Baján, ez német kéttannyelvű, mint a Leöwey Pécsett.. Szerintem erősebb a Béla a Garaytól, de nem rosszabb semmivel. Ahogy a kalocsai Szent István sem.. A Petőfi evangélikus suli, így a vallásra fekteti a hangsúlyt valamelyest..
Szerintem azt válaszd, ami a lakóhelyedhez a legközelebb van. Amúgy a bajai sulikba is rengetegen jönnek a messzebbi városkákból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!