Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Első éves egyetemista vagyok....

Első éves egyetemista vagyok. Katasztrofálisan sikeredett az első félévem, örülök ha a tárgyak felét sikerül teljesíteni. Ilyenkor mi történik? Parázok. (Debreceni Egyetem)

Figyelt kérdés
Első éves egyetemista vagyok, aki különösképpen nehezen szokja az új dolgokat. Körülbelül most sikerült végre belerázódnom az egészbe sajnos, de már késő. Csaknem a tárgyaim felét nem fogom tudni teljesíteni előreláthatólag. Mit tegyek, illetve mi fog ilyenkor történni?
2009. nov. 2. 10:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
TTK-karon, azon belül is biológián. Sajnos nehezítette az is a dolgom és beilleszkedésem, hogy ezen a szakon köztudott hogy sokan vagyunk, és szórják kifele az embereket, elég kegyetlenül. De efelől nem én vagyok a legszerencsétlenebb: Egyik ismerősöm tegnap mesélte, hogy ahova ő jár, orvosi Phd-n csak kettő, azaz kettő darab emberke teljesítette.
2009. nov. 4. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!