Hogyan lehet Neptunon aktívvá tenni a mostani félévet?
2 passzívval kezdtem az egyetemet (engedélyezték) most viszont szeretném beállítani aktívra, mert se tárgyat nem tudok felvenni, se semmit nem tudok csinálni.
Vagy pedig nem is nekem kell átállítani, hanem majd átállítják?
Jelenleg ez van:
2012/13/1 - passzív
2012/13/2 - passzív
2013/14/1 -
ott nincs semmi.
tárgyfelvételnél:
"Tanulmányi jogviszonyának aktuális helyzete miatt a jelentkezés nem lehetséges.
"
Ügyintézés > Beiratkozás/Bejelentkezés > Ott rámész az adott félévre, hogy lehetőségek (nálunk + jel van), aztán beiratkozás és ott beállítod, hogy aktív.
Viszont lehet, hogy nálatok még/már nincs bejelentkezési időszak, és azért nem tudsz bejelentkezni aktív félévre.
Nincs ott semmi beállítani való.
Az a "vicc", hogy az egyetem honlapján (NYME-GEO) e hétre írta a regisztrációs hetet, aztán ma bementem személyesen és mondta a TO-s nő hogy jövőhéten lesz. De akkor miért nem módosítják a dátumot a honlapjukon?!
Ezt nem is értem.
Amíg nem állítottad be aktívra a félévedet, addig tárgyakat sem tudsz felvenni. (Nálunk legalábbis így van)
És akkor jövő héten mi alapján lennének órák, ha még fel sem vették őket az emberek?!
Amúgy nálunk így kell, ahogy leírtam, lehet hogy nálatok máshogy van. De a Neptunál (még a bejelentkezés előtt) szokott lenni ilyen, hogy felhasználói kézikönyv, azt nézd meg, ott biztosan pontosabban van leírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!