Ha most felvettem egy tárgyat neptunon, de nem megyek el egyik vizsgára sem (nem veszek fel vizsgát)?
Figyelt kérdés
Akkor ugye van még 2 felvét, és 6 vizsgaalkalom.
De ha felvenném, és esetleg 1. felvétkor csak 1.szer mennék el, attól független, második felvétkor, nem 5, hanem csak 3 alkalmam marad.
Ebből kifolyólag kérdezem, hogy ha felveszek egy vizsgát, de esetleg leadom, akkor az ugyanaz vajon mintha fel sem vettem volna?
2013. jún. 10. 18:26
1/6 anonim válasza:
vizsgaegyesek számítanak.
ha nem mész el, nincs egyesed.
2/6 anonim válasza:
Igen, ha felveszed, majd leadod, az olyan, mintha fel se vetted volna. Legalábbis nálunk. De vigyázz a leadási határidővel, ha csak egy percet is késel, már nem lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek a válaszát sajnos nem értem. Másodiknak pedig köszönöm! Csak a hely miatt venném fel, nem biztos hogy fog maradni. Viszont most minden tárgyam meglett, a főt kivéve, igy jövőre elúszik 25-30 kredit kapásból, mert 5-6 tárgy épül rá. Csúszok egy évet, igy majd mahinálni kell hogy kijöjjön a 30 kredit, azért gondoltam rá, áttolok talán 1-2 tárgyat, amire nem épül semmi, mert most úgy is kredit többségem van. Igy viszont nem akarnám azt elbukni, hogy 6 próbálkozás helyett, 3 legyen miközben nem is használtam ki félévente a 3 esélyt
2013. jún. 10. 18:39
4/6 anonim válasza:
Az első úgy érti, hogy ha felveszed, nem adod le, de nem jelensz meg a vizsgán, még úgy se számít (de az igazolatlan távollétért nálunk pl. fizetni kell).
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, valóban, igy már tényleg értem az első válaszát is :D Köszönöm.
2013. jún. 10. 19:34
6/6 A kérdező kommentje:
Ezekszerint ha felveszek egy tárgyat, de leadom, az nem minősül tárgyfelvétnek. De még az sem, ha felveszem, és nem megyek el, ha jól értelmezem.
2013. jún. 10. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!