Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem értem a diákhitel szerződé...

Nem értem a diákhitel szerződéskötéses dolgot?

Figyelt kérdés

Pótfelvételiztem a BKF-re önköltségesre, nyilván nem rég derült ki hogy felvettek, na most ha én csak a hitellel tudom kifizetni és a határidő 4-e (beiratkozás napja) akkor ilyenkor mi van?

Mert addig biztos nem kapom meg a kölcsönt. és elvileg 4.ig lehet fizetni, tehát a beiratkozásig lehet, és ha nincs kifizetve nem is mehetek. fontos lenne a válaszotok! Mit tudok csinálni most?

2013. szept. 2. 01:44
 1/3 A kérdező kommentje:
szóval magyarul rövid az idő, (szerdáig) és ez a diákhiteles cuccot kellene kicsit erőltetnem. (meg fogom oldani anélkül is de fontos lenne így is hogy mit kellene tennem ha nem lenne más választásom)
2013. szept. 2. 01:49
 2/3 anonim ***** válasza:
A diákhitelt 10.-e és 15.-e között kapod meg. A tanulmányi osztállyal kell beszélned, hogy diákhitelből finanszirozod a tandijadat, és haladékot kérsz. Minden esetben megadják. Esetleg fénymásold le a diákhitelees szerződésedet mellé.
2013. szept. 2. 04:50
 3/3 anonim ***** válasza:
én a PTE-re járok, nálunk 09.02 a határidő, megkérdeztem h ha diákhitellel fizetek akkor is érvényes-e a határidő, azt mondták h nem számit, 09.17ig lehet igényelni, remélem tudtam segíteni
2013. szept. 2. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!