Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Jaschik...

Mi a véleményetek a Jaschik álmos Művészeti Szakközépiskoláról? (Bp. , Illatos út)

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik oda jártak vagy járnak. Szeretnék indoklást is a válaszhoz. (Tehát ne csak ennyit, hogy "Jó/Nem jó")Ilyenekre vagyok kíváncsi:oktatás színvonala, tanárok, diákközösség, továbbtanulási és elhelyezkedési lehetőségek és esélyek.
2013. szept. 1. 22:02
1 2
 11/15 brokenbone válasza:
0%
g*cisz*r iskola.
2017. aug. 28. 15:04
 12/15 anonim válasza:
30%

NE TEDD

CSAK NE

NE

2017. okt. 8. 17:13
 13/15 anonim válasza:

Rossz.egy iskola . A tanárok bunkok. Pl a fizika tanár előszeretettel hív hülyegyereknek..meg mindennek

A társaság se jobb. Drogoznak a fele emo akik csak siránkoznak és vágják maguk. Tanár alig van mert sikkasztják őket. Éretségi jo lesz pláne hogy alig van nyevtan ora.az info tanár szo szerint egy fogytékos. Van videom ezekről. Programozást tanít 10. Ben és nem magyaráz semmit se órán. 5 perces szünetbe enni se leszidőd mert mire felérsz a pincéből a 3. ra becsengetnek.szekrény nincs!! Cipeld a kabátod eggész nap. Fejetlen az iskola. 5 Szőr kellet tesi felmentést vigyek mert elhagyták.elvittek osztály kirándulásra operába ami béna volt és utánna az osztály kirohant,és amég a tatyomra vártam mind othagytak a tanárral eggyütt.......marha jo volt este hazakászálodni. És nem ez az első eset. A házirendet..nem tartják be. Szerintem ez a suli ugy ahogy van gáz. ÉV közepén nulla doga,majd egyszerre egy héten minden nap tz . Hát sok sikert de előre sajnállak.

2017. dec. 4. 21:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó három válaszoló! Mint már 4 éve írtam, felvettek a Kisképzőbe, ahol már az idén érettségizek. Itt sem minden tökély, de nagyon szeretek ide járni. A Jaschik már rég nem aktuális, de biztos nem olvastátok az előzményeket. Azért hátha segít a válasz valakinek, aki rábukkan.
2018. jan. 13. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia! Azóta mik a fejlemények, hova mentél tovább egyetemre, esetleg dolgozni?

Én idén mennék a Jaschikba felnőttképzésre.

2021. jan. 9. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!