Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lesz valami változás, ha...

Lesz valami változás, ha elmultam 18, de még suliba járok?

Figyelt kérdés
Most leszek 18 éves de még van 2évem a sulibol. Nem buktam, csak évvesztes vagyok. Arra lenék kiváncsi, hogyha ugye miután nem leszek tanköteles lesz valami alól "felmentésem"? Pl; magamnak irhatom az igazolásokat, vagy nem vonnak felelősségre ha nem megyek be órára stb. Lehet hülye kérdés, de engem érdekelne, hogy mit szabad és mit nem.

2013. szept. 1. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanaz vonatkozik rád, mint minden más diáktársadra. Diák vagy, kötelezettségeid vannak, nem is értem hogy merült fel benne az, hogy ne lenne következménye a hiányzásaidnak.

Természetesen magadnak sem írhatsz igazolást.

2013. szept. 1. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi különbség nem lesz, ha még nem szakmára jársz. Nálunk technikumon ugyan azok voltak a szabályok, mint az alattunk lévő osztályoknál, csak már elég volt 30 óra igazolatlan is ahhoz, hogy kirúgjanak valakit ( asszem 5 igazolatlan után küldtek egy értesítést a szülőknek még akkor is, bár nálunk annak már tényleg nem volt jelentősége)és írhattunk saját magunknak igazolást. De ezen kívül minden ugyan olyan volt, még bagózni sem mehettünk ki, a tanárokkal és iskolai dolgozókkal ellentétben, pedig volt olyan diák is, aki majdnem hogy idősebb, volt az egyik isk, dolgozónál, ami szerintem eléggé nevetséges dolog.
2013. szept. 1. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Amihez eddig kellett szülői beleegyezés azzal már nem kell menni a szülőhöz.
2013. szept. 1. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
beengednek a trafikba.
2013. szept. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!