Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz? Utolsó év egy másik...

Mi lesz? Utolsó év egy másik suliban? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A sulinkat felújítják, ezért az egész átköltözik egy másik épületbe. Vagyis csak fel fogják újítani, mert néha bicikliztem a környékém, és semmi nem látszik rajta, úgy van, ahogy évzáró-ballagás után hagyták, csak üres az egész. Pedig úgy volt, hogy amint kitesszük a lábunkat, már döntik is le. Most kezdem az utolsó évemet általánosban, és nagyon félek, hogy milyen lesz. :( A hetediket hibátlan, kitűnő eredménnyel zártam, és nagyon remélem, hogy meg tudom tartani majd az átlagomat, de nagyon nehéz lesz.:/ Ez az épület szerencsére nincs messze a régi sulinktól, akár gyalog is 20 perc alatt el lehetne jutni oda, de sajna még lepukkantabb, mint a miénk, mert ezt már régóta nem használja senki. És bele sem akarok gondolni, milyen rossz lenne itt ballagni, mert tuti, hogy nem fogják befejezni a sulit júniusra. :(

Meg van ez az új idióta törvény, hogy 4-ig bent kell maradni, vagy mi... de mi most év végén kaptunk egy papírt, amit kitölthettünk, hogy a szülő kérelmezze, hogy haza mehessünk. Szinte mindenki kérelmezte, remélem, akkor el is engednek minket... De tényleg nagyon félek, meg kell szokni az új épületet, meg a felvételire is készülni kell... Ti mit gondoltok? Tudom, nyár van, nem kéne még ezen gondolkodni, meg úgyis ott lesznek a barátaim, meg mindenki, és ez jó is, de ááááá :// Kérlek, nyugtassatok meg!!! :c 13/L

2013. aug. 11. 12:53
 1/2 anonim válasza:
a változástól nem kell félni!
2013. aug. 12. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:
:/
2013. aug. 13. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!