Nincsenek igazolványképeim, és ez kellene az egyetemi beiratkozáshoz is, ezt tudom később is pótolni?
Figyelt kérdés
Nyilván diákigazolványhoz kell...2013. szept. 1. 11:28
1/12 anonim válasza:
Nem. Az indexhez kell. Reggel odafelé bemész valamelyik aluljáróban az automatába, és lesz igazolványképed.
2/12 anonim válasza:
Nem tudod utólag pótolni, csináltass reggel.
3/12 anonim válasza:
Nem, reggel menny be valahová.. Minimum egyet le kell adni.
4/12 anonim válasza:
Nem a diákhoz kell, ahhoz az okmányirodában csinálnak. Csináltass reggel odafelé egy automatában, ahogy már előttem is ajánlották.
5/12 A kérdező kommentje:
Érettségi tablókép jó? Szemből készült...
2013. szept. 1. 12:13
6/12 anonim válasza:
Nálunk meg van adva, hogy 3,5x4,5 a méret, ami kell, szóval szerintem nem.
7/12 A kérdező kommentje:
Nálunk meg semmit nem kötöttek ki, csak annyit, hogy igazolványkép, úgyhogy amilyen van olyant viszek, ennyi. Ne én szívjak már, mert nem tudják normálisan közölni. Az előző egyetemnél jó volt a középiskolás tablókép úgyhogy itt is jónak kell lenni. Amúgy meg kétféle méretű van, ezeket viszem. Automatákat meg nem fogok keresgélni reggel...
2013. szept. 1. 12:37
8/12 A kérdező kommentje:
Az egyik pont 3,5X4,5, akkor ez jó lesz.
2013. szept. 1. 12:39
9/12 A kérdező kommentje:
Illetve szalagavatón készültek, de ez lényegtelen...
2013. szept. 1. 12:41
10/12 anonim válasza:
Én is tablóképet adtam le, nálunk elfogadták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!