Ezek normálisak? Hogy fogom ezt megoldani?!
Figyelt kérdés
Kitalálták ugye azt az idióta törvényt, hogy 4-ig bent kell maradni a suliban. Csakhogy az a probléma, hogy én most megyek nyolcadikba, most felvételizek!! Nemtom, hogy mi lesz, napközi vagy tanítás, de akkor mikor csinálok leckét? Mikor gyakorolok a felvételire?És nem mondjátok azt, hogy ott bent a suliba, mert abban a hangzavarban képtelenség bármit is csinálni ilyen téren. És egyébként az átlagom 4,9, nem járok el sehova, csak úszni, karatéra(ezeket nem szeretném abbahagyni), meg max a barátnőmhöz néha. Amúgy meg messze lakok a sulitól(nincs közelebb), az út hosszú. Heti többször járok edzeni, annak kb. hatkor van vége és még utána kezdjek el tanulni?! Ezek biztos, hogy nem normálisak! Plusz ott van az embernek az a személyes szabadság is, mondjuk leülsz esténként tévézni, ilyesmi. Azt hallottam, hogy lehet ilyen kérvényt benyújtani, hogy hazamehessek.Va erre valami nyomtatvány? Nektek mi a véleményetek erről?2013. aug. 31. 22:14
11/11 A kérdező kommentje:
A kilencedik válaszolóval teljesen egyetértek, mert tényleg nem marad semmire idő, még valamennyire beosztanám a tanulást, de azt is nehezen, plusz miután azzal végzek már lesz kábé jó esetben este 10 óra, és akkor semmi szabadsága nincs az embernek, nem tudom majd a szüleimmel megbeszélni a napomat, nem tudok majd a tesómmal játszani és gyakorlatilag ilyen lesz az ember egy napja: négyig benn lenni a suliban, aztán edzés, hazaérek, tanulás, lefekvés. Rengeteg leckét adnak, és nem ülök sokat a gépnél, nem egész nap a tévét bámulom, nyáron se. Nem tud majd az ember átmenni a barátnőjéhez, nem lesz semmi szabadidőm. Meg lehetne ezt a törvényt is normálisan csinálni, és mondjuk csak azt kötelezni erre a délutáni marhaságra, akinek ilyen egyes-kettes az átlaga. Van jópár ilyen ember sajnos az én sulimban is.A gyerekeknek szükségük van a mozgásra, játékra és nem egész nap a suliban ülni, mert így ugyanannyit kell bent lenni egy kis elsősnek, meg egy nyolcadikosnak is...
2013. szept. 1. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!