Iskoa délután 4-ig?

Figyelt kérdés
ti egyetértetek ezzel?

2013. aug. 31. 09:40
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
45%
Akkor miért nem az osztálytársaid hibáztatod, miért a rendszert? Vagy azt hiszed, hogy a rendszer túl enyhe? Egyetértenél ha a tanár megverhetné a rossz gyereket, vagy akkor meg azért panaszkodnál?
2013. aug. 31. 10:02
 12/48 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Hoffman néni elintézte a szánkat...

2013. aug. 31. 10:03
 13/48 A kérdező kommentje:

9. válaszoló ez a mai világ.. itt fegyelem nincs!

az iskola nem azért van hogy nevelje a gyereket..az a szülő dolga!

A gyerek hazaér 5-re és még jó hogy nem tudják majd a szülők neveln ha az iskola félreneveli!mert mit lát?

hát nem épp jó viselkedést!Aztán csodálkoznak a pedagógusok miért rossz a mai fiatalság..

ráadásul edzésekre járok és már alig fogom látni a szüleimet..

nekem az a bajom hogy akinek a gyereke lógós annak eddig is volt lehetősége a napközire.Akinek meg jó tanuló a gyereke és mindig hazamegy suli után mint én attól a gyerektől meg ne vonják meg a szabadságát!

2013. aug. 31. 10:07
 14/48 A kérdező kommentje:

azért ilyenek az osztálytársaim mert a suliban ezt látják a tanároktól is..nekünk olyan tanáraink vannak akik nem beszélnek valami szépen..A GYEREKET A SZÜLŐNK KELL NEVELNI!

aki meg képtelen erre az ne vállaljon gyereket!

2013. aug. 31. 10:09
 15/48 anonim ***** válasza:
45%
Akkor miért nem a szülőkkel foglalkozol, miért az iskolarendszerrel?
2013. aug. 31. 10:10
 16/48 A kérdező kommentje:
ráadásul a gyereknek épp elég megállni a helyét a suliba és igazságtalan hogy a szabadidejét is olyan helyen kell töltenie amit utál..
2013. aug. 31. 10:11
 17/48 A kérdező kommentje:

azért mert az iskolarendszer hibája az egész!

a gyerekek ott tanulják a rosszat a többi diáktól!

2013. aug. 31. 10:12
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet én sem ezzel a rendszerrel.

Az osztályomban sok gyerek magatartása borzalmas, elég volt nekem eddig is 7 órán keresztül együtt lenni velük, sokszor sírva jöttem haza. És most, hogy délután négyig bent kell lenni...

Bár remélem kaphatok majd felmentést, mert járok sportolni, és előkészítőkre (magyar, matek, rajz).

Anyukám alapból otthon van, mert nem jár el dolgozni(főállású anya), apukám is általában otthon van, mert otthon is el tudja végezni a munkáját. Szeretném velük tölteni az időmet, de akkor hogyan? Örülök majd, ha végre haza juthatok a pokolból.

Még az oké, hogy az alsósoknak bent kell maradni, de felsősöknek minek? Ha valakinek szüksége van rá, ott a napközi. Alsóban én is bent voltam, bár tragédia volt, egyedül voltam, magányosan töltöttem el a délutánomat.

A menza kajáról ne is beszéljünk...

14/l

2013. aug. 31. 10:26
 19/48 A kérdező kommentje:

Szívemből szóltál előző válaszoló!

Mintha csak én írtam volna volt hogy én is sírva jöttem haza mert már nem bírtam..alsóban 4 évet töltöttem magányosan,egy padba ülve és keseregve..de nyugodj meg! Azt hallottam a oszt.főnökömtől hogy kapni fogunk egy lapot amiben benne lesz hogy akarunk-e maradni vagy nem.De nem tudom ebből mi igaz..

2013. aug. 31. 10:58
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerencsére a legtöbb iskola elfogadja a szülői igazolást. nem kényszeríteném a gyereket, hogy menzán egyen, ahogy azt sem szeretném, hogy egész nap szendvicseket egyen.. Sajnos az iskolák 80%ban nem megoldahtó, hogy főtt ételt vigyen és megmelegítse. Azt sem szeretném, hogy a gyerek felkel fél 7kor, és este fél hatra vagy még később esik haza.. Örülök, hogy a válaszok alapján sokak iskolájában csendes rendes gyerekek vannak, sajnos nálunk a tapasztalat azt mutatja, hogy a gyerekek elfáradnak már délután 2-re is, a figyelem lankad, a tanár is fáradt, így szinte lehetetlen olyan környezetet teremteni, hogy nyugodtan megoldhassák a házifeladatot.. Megértem, hogy vannak már ebben a korosztályban is olyanok, akikkel nem lehet bírni, csavarognak, akár bűnöznek is, de mit gondolnak, ha 4ig iskola padba kényszerítik őket, akkor majd nem lógnak el vagy csendben szorgalmasan figyelni fognak? Szerintem nem, de javítsatok ki, ha tévedek.. Ha ezt szertenék legyen, de akkor ne kötelezővé tegyék, működjön napköziként, akinek nicns, dolga nem tud a szülő vigyázni rá, azt be lehessen iratni. . Mi lesz a következő? Kötelező déli alvás? Ez a kicisknél működik, általános 1,2,3,4... De utána..12-13-14 éves tiniknél.. Ugyanmár... Nonszensz..és mi lesz itt még később... A tankönyv mizériáról nem is beszélve..
2013. aug. 31. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!