Iskoa délután 4-ig?

Figyelt kérdés
ti egyetértetek ezzel?

2013. aug. 31. 09:40
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Én igen.
2013. aug. 31. 09:42
 2/48 anonim ***** válasza:
88%
én nem. (Esetleg, ha megteremtenének hozzá minden feltételt, hogy tényleg hasznosan teljen az idő meg minden, akkor talán. De így nem.)
2013. aug. 31. 09:46
 3/48 A kérdező kommentje:

ó,igen.persze,biztos jó lesz,ugye?

Milyen jó is lesz, ha a délelőtti tanítás után a délutánt is a megfelelően világított, szellőzött, tágas tanteremben töltik a diákok... A tartásukat segítő, koruknak megfelelő székeken ülve, valami nagyon hasznos délutáni foglalkozáson, felkészült és kipihent tanárral. Miután elfogyasztották a tápláló menzai ebédet és a parkosított iskolaudvaron elhelyezett pihenőhelyeken összeültek megbeszélni ügyes-bajos dolgaikat. A testmozgásra serkentő udvar kínál még számtalan elfoglaltságot a diákoknak, botor lenne az, aki nem használja ki. Majd a tanulóidőben a házi feladatokat szorgalmasan elkészítik a türelmes és segítőkész tanár felügyelete mellett, és persze ennek a kedves és fáradhatatlan tanárnak lesz ideje az összes házit ellenőrizni és kikérdezni... Főleg a 6.-7.-8. évfolyamosoktól:) Majd ugrándozva hazamegy a családjához és boldogan átöleli (tanult erkölcs és etika órán tiszteletet) a felhőtlenül boldog, szeretett munkáját elvégző, otthon azt folytató szüleit és megköszöni, hogy ilyen tökéletes világban élhet...Igen! Ez lesz a MAGYAR valóság szeptember 1-től... Megszavazódott.

2013. aug. 31. 09:47
 4/48 A kérdező kommentje:

egyetértek 2. válaszolóval.

30 gyerek összezárva egy kis terembe úgy tanulva hogy közben a tanár vágig ordít..én 8. osztályos leszek olyan osztállyal hogy órát sem lehet tartani...

2013. aug. 31. 09:49
 5/48 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ha mi 6-7 évesen kibírtuk ezt a rendszert, akkor nektek is menni fog - ráadásul én tesi tagozatonn voltam (mindennapos tesi). Ez is le fog csendesülni, ha beletörödtök, hogy ez a rendszer.
2013. aug. 31. 09:53
 6/48 anonim válasza:
57%
"A tanár végig ordít"... Persze a diákok szép csendben ülnek a tanár meg magától ordít....ÉBRESZTŐ!!!! A tanár akkor ordít ha oka van....EBből látszik egy bunkó szülő aki azt hiszi mindent megtehet...
2013. aug. 31. 09:58
 7/48 anonim válasza:
41%
Kedves kérdező! HA befogod a szád és figyelsz a tanárra akkor az nem fog ordítani!!!!
2013. aug. 31. 09:59
 8/48 A kérdező kommentje:

figyelj,nálunk (komolyan mondom!)nem lehet órát se tartani..a tanáraink is már csak annyit mondanak hogy inkább tanuljuk meg otthon mert már nem bírják..mégis mi lesz így?felvételire akarok készülni de ha ez is úgy fog telni mint az órák(folyamatos ordítással) akkor nem lesz valami jó év..de nekünk az oszt.főnökünk azt mondta hogy kapunk egy papírt amiben az lesz hogy akarunk-e egész évben maradni vagy nem?

Nem tudom mi ebben az igazság mert akkoor nem ér semmit a törvény..

9/48 anonim ***** válasza:
Milyen feltételt akarsz második? Nekünk napköziben ott ült egy tanár, vigyázott a rendre, mi meg csináltuk a házi feladatot. Ebből mi nincs az iskolátokban: tanár vagy iskolapad?
 10/48 A kérdező kommentje:

csendes tanuló vagyok..SŐT!

én vagyok a legcsndesebb az osztályban..És ér valamit?NEM!

mert nem én vagyok az egyetlen tanuló!29 másik gyerek ordít és baromkodik megállás nélkül..és ki issza meg a levét?persze hogy én...

2013. aug. 31. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!