Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a budapesti...

Mi a véleményetek a budapesti Erzsébet királyné szakközépiskolárol?

Figyelt kérdés
Ide készülök továbbtanulni fodrásznak.Jó iskola?
2009. okt. 31. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ide járok ....

Szerintem jó iskola , a tanárok nagyjából jófejek , a követelmény elviselhető.

Az iskolába igazán egyedi-extrém alakok járnak :)

Rózsaszín , zöld haj ... vagy akár csak tűsarkú és egyebek ...:)

Most valaki biztos lefújozza hogy ez milyen közönséges iskola ..

De szerintem tudni kell hogy ide kozmetikus-fodrász növendékek járnak és itt mindenki egy igazi egyeniség ...én szeretem :)

Persze ha valaki diplomák tömkelegét akarja később megszerezni ...nem ide kell jelentkezni .

2009. nov. 7. 22:21
 2/12 anonim válasza:

Énis ide járok .. (:

Tényleg nagyon extrém emberek vannak itt.

Többségben természetesen lányok.

Ahogy az előttem szóló is mondta, nem diplomát szerezni jössz ide, ha jelentkezel, hanem, hogy megkapj egy szakképesítést esetleg érettségit.

Én szeretem ezt a sulit (:

Sok sikert a "felvételihez" ;)

2010. jan. 8. 15:31
 3/12 anonim válasza:
Szia. Én is ide készülök tovább tanulni:) Csak én kozmetikusnak. Szeretnék én is hallani még véleményeket róla.
2010. máj. 25. 21:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az első válaszoló vagyok !

Amikor azt a választ írtam még tetszett az iskola. Amúgy 9.-es vagyok.

Az a baj az iskolával hogy elég alacsonyra rakták a mércét. Sok télleg nagyon buta(!) embert is felvesznek sajnos mondjuk én szak részes vagyok. Szakközéprészébe mész? Mert ott van esély hogy jobb embereket fogsz ki.

Jó mondjuk aki nagyon akar az itt is tanul .... de sajnos ha olyan osztályt fogsz ki akor lehúznak a mélybe.

Itt énsem nagyon tanulok, mert az órákon lehetetlen érvényesülni, megbántam hogy nem jobb iskolába mentem, mert bár nem szeretek tanulni de egy erős iskolába biztos rá lennék kényszerülve :)

Itt meg tudod hogy lazák az órák nem gond ha nem igazán készülsz!

De nem akarom elvennni a kedved nem olyan rossz iskola ez :D de el van rontva ...

Itt a forumon olvastam egy megjegyzést hogy : a fodrászathoz nem kell sok ész(mert én azt tanulom) ez sajnos valamilyen szinten igaz. Mármint így rögzül mindenkibe hogy Jajj ez csak 1 fodrász suli így nem is erős az oktatás. Pedig lehetne jobb is !!

De azért ne aggódj szerintem elleszel.

2010. máj. 25. 22:51
 5/12 anonim válasza:

tegnap 22:51

9.es vagy fodrász és szakiskolás?:)

D-s, E-s vagy F-es vagy? (:

2010. máj. 26. 05:35
 6/12 anonim ***** válasza:
ÁÁ az titok :$$ :DD
2010. máj. 27. 15:45
 7/12 anonim válasza:
és az emberek milyennek? én teltebb vagyok ezért is félek,hogy talán emiatt kiközösítenek, csúfolnak..stb. akármi :S
2010. máj. 29. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:

22:51 es vagyok ...

Nem hiszem hogy emiatt bármi hátrányod is lenne... ugyanis rengeteg stílusú ember jár ide. Akinek az öltözködése olykor hányadék meg azt hiszi hogy Ő a legszebb pedig nagyon nem ...szóval szerintem nem lesz semmi baj :)

2010. máj. 29. 19:46
 9/12 anonim válasza:

05:35 vagyok.

Dee nee :)

Ebből nem tudok, meg sokat, hogy D.s,E.s vagy F-es vagy (:

Csak egy betűű :$:)

Szépen kérlek :)

2010. máj. 31. 21:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Nahjó...

F-es vagyok :$$$$$

Te? xDD Egyáltalán hanyadikos ?:)

2010. jún. 1. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!