Lolsanya kérdése:
A törvény szerint az ált. Sulisoknal 4-ig kell bennmaradni. Ez mindenkire vonatkozik, vagy csak az alsótagozatosoknak?
Figyelt kérdés
Amúgy meg mekkora baromság már ez ...2013. aug. 28. 14:11
1/9 anonim válasza:
ez a felsőtagozatosokra is vonatkozik,sztem is oltári nagy hülyeség,hanyaadikos vagy
2/9 A kérdező kommentje:
basszus... baromság az egész erre találták ki a napközit.. am 8.
2013. aug. 28. 19:23
4/9 A kérdező kommentje:
max beszervezek minden napra vmi félórás programot... Felhúztam magam rendesen...
2013. aug. 29. 08:50
5/9 anonim válasza:
remélem Szlovákiára nem vezetik be
6/9 anonim válasza:
Ez a 4-ig ottmaradásos szar a napközi. Amikor átveszed a könyveket vidd magaddal anyukádat is és ő aláírja h nem akarja h 4-ig maradj a suliba,am én is kiakadtam xd
7/9 anonim válasza:
Szerintem is rohadt sz.r ez az egész törvény.Ma beírt valaki a Kisalföldbe és ő valahogy így fogalmazza meg:,,Aki eddig szokott csavarogni a városba az ezekután is fog csak 4 óra után"Tök igaz.Meg ugyanez az illető írja,hogy télen már 4 óra után sötétedik és 7 éves gyerek a sötétbe a buszpályaudvaron fog félni.Igaz.Az egyik csaj az osztályunkból is fél,mert ha a fél ötös busszal kell hazamennie.És négy óra után már ott tanyáznak a cigányok a pályaudvaron.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat am igen mondták évnyitón hogy ez olyasmiféleség lesz mint a naőközi csak itt az igazolás fordítva van ... Nekem nem akkora vész mert tavaly is zenesuliból kb 8ra értem haza és már bőven ott vannak a nem odaillő emberek
2013. aug. 30. 21:59
9/9 A kérdező kommentje:
jah az utolsó sor az utolsó kommentelőnek ment
2013. aug. 30. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!