16. 00-ig iskolában kell maradni. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Hoztak egy új törvényt,miszerint általános iskolában bent kell maradni du.4-ig.Ez 8 osztályos gimire is vonatkozik?Most leszek 8.os.13/L2013. aug. 26. 09:13
21/43 A kérdező kommentje:
Majd akkor hétfőn.Utolsó előtti,nem "divatból"??! fikázom a kaját,tényleg nem ízlett,de hát ízlések és pofonok...:)
2013. aug. 29. 14:38
22/43 anonim válasza:
21:
Én nem is állítottam, hogy te divatból fikáznád. A legtöbb helyen tényleg rossz, elhiszem hogy ott is.
23/43 A kérdező kommentje:
Oké,utolsó:)
2013. aug. 29. 15:04
24/43 A kérdező kommentje:
Egyébként még azt hozzátenném,8.os leszek,ha ki akarok menni,ki is fogok.:D Tanítás után fogom magam,cókmókomat,kabátkámat,és szépen kisétálok az ajtón.Na akkor mit csinálnak??!Lelőnek,mint egy kutyát?!Vagy a rendőrök ezért kellenek a sulikba?!
2013. aug. 29. 17:43
25/43 anonim válasza:
Vakmerő de nem túl jó ötlet kisétálni mert kapsz egy igazolatlan órát (valószínű). Egy osztálytársamat kizavarta a tanár a felvételi előkészítő óráról (pedig nem volt botrányos a viselkedése) és kapott egy igazolatlan órát. Ez az óra utolsó 10 percében volt.
26/43 A kérdező kommentje:
De nem adhatnak igazolatlan órát,mert ez "csak" a napközi..Vagy igen?:)
2013. aug. 29. 18:24
27/43 anonim válasza:
Adhatnak mert az a felvételi előkészítő is az órák után volt.
28/43 anonim válasza:
Én is nyolcosztályosba járok. Ha jól tudom ez a négyig bennmaradás a nyolc- és hatosztályosokra nem fog vonatkozni :)
29/43 anonim válasza:
Hát én hallottam valami pluszórákról ilyen hittan meg etika, szóval lehet, hogy órák lesznek még délután:S
30/43 anonim válasza:
Azt énis hallottam, hogy lesz kötelezően vagy hittan vagy etika lehet választani de, hogy ez felváltja-e a napközit vagy mellette kötelezően van azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!