Berzsenyi Dániel Gimnázium biológia tagozata?
Minden érdekelne: az iskola, tanárok, tanulás, közösség és a biológia tagozat!
Köszönöm a válaszokat!
Van a Berzsenyinél jobb bilógia tagozattal rendelkező suli is. De ha egy jó hírű, remek közöséggel rendelkező, többnyire jó tanárokkal rendelkező suliba akarsz járni akkor ez tökéletes lehet neked. A legtöbbe mbernek a suli, mega. szakkörök mellet van ideje a közösségi életet élni. Én is Berzsenyis vagyok, nem azt mondom, hogy ez a tökéletes iskola, de én és a nagy többség, aki oda jár az nagyon szereti.
Előző válaszoló: Miért lenne sz*r?
Biosz-kémiás berzsenyis vagyok.
A tagozatos tárgyakat (biosz, kémia, matek) elég részletesen tanuljuk. Kemények a számonkérések. A nyelveket is nyomatják ezerrel. Tanulni kell.
Az iskola hangulata nagyon jó, tele vagyunk közösségi programokkal: Nagynull, kisnull, NON STOP, berzsenyis napok , témahét tolerancia hét, Fizika tábor, Matek tábor, Biosz-kémia tábor , nyelvi tábor IDÖK tábor, Osztálykirándulások.
Csere programokkal: francia nyelvi csere, olasz nyelvi csere, német csere, Comenius csere (matek témájú csere) Olasz és Spanyolországba.
A suli szellemisége nagyon szabad. Emiatt lehetséges az h ha téged nagyon érdekel valami (pl biosz) akkor nagyon sokat tanulhatsz róla és te lehetsz a legjobb, akár országos szinten is. A tanárok partnerként kezelnek és mindenben segítenek, de a komoly eredményekhez (OKTV, diákolimpiák) nem elég ha figyelsz órán, önjáró diákként saját szorgalomból sulin kívül is le kell tenni az asztalra.
A lényeg: Itt megkapod a lehetőséget h a legjobb legyél, de ehhez te is kellesz, és ha nem érdekel, akkor is el lehet tölteni azt a 4 évet, de nem érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!