Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tapasztalatok, vélemény...

Milyen tapasztalatok, vélemények vannak a VESZPRÉMI Drégelyvár iskoláról?

Figyelt kérdés
Egyetem mellett, egy esti szakos képzést szeretnék itt megkezdeni, de a pesti suliról csak rosszakat olvasok neten. A veszprémi is ilyen lenne?

#Drégelyvár #veszprém iskola
2013. aug. 24. 14:25
 1/2 anonim válasza:

A veszprémi még csak most nyílt, nincs senkinek sem tapasztalata..

Én tegnap regisztráltam, várom a fejleményeket, iszonyat kíváncsi vagyok a sok negatív komment után, amit neten olvastam :/

2013. szept. 3. 20:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Én is beiratkoztam. Mivel ez még az első szakmám, ezért ingyenes lesz, így olyan nagyot mégse bukhatok rajta. Meg én meg is mondtam nekik, hogy miket olvastam interneten, azt mondták tudnak róla, és szeretnék a veszprémi sulit úgy működtetni, hogy itt ne ez a vélemény alakuljon ki. Meglátjuk.... De am a hely szép, modern, az emberek barátságosak, segítőkészek (eddig).
2013. szept. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!