Független bizottság előtt pótvizsgázok, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A kémia tanárnő sosem kedvelt engem, ki is nyilvánította nem egyszer, az anyámmal is lekezelően beszélt tehát úgy döntöttünk nem nála vizsgázok, a kérelmet elfogadták ( az iskola fele mindig bukik nála..) Évközben is tanárhoz jártam, most is, aztmondja tudom.az anyagot. Esetleg valaki volt már így sulin kívűl vizsgázni? Mi lesz ott pontosan?2013. aug. 11. 03:05
1/5 anonim válasza:
Biztos rendesek lesznek.
Az a lényeg, hogy készülj, tanulj és akkor nem hinném, hogy gond lehet.
Örülj neki, hogy nem a buktatós tanárhoz kell menned..
2/5 anonim válasza:
A bizottságban hárman lesznek.
Tehát nem csak egy tanár lesz jelen.
Így nem lehet az, hogy szimpátia vagy szubjektív dolgok szerint osztályoznak.
3/5 anonim válasza:
Ugyanaz lesz, mint az iskolai pótvizsgán, csak idegenek előtt. Ha tudsz, át fogsz menni. Arra figyelj, hogy minden olyan anyagrésszel foglalkozzál, ami az éves tantervben benne van, akkor is, ha a saját tanárodnál esetleg nem jutott idő rá. Függvénytáblázatot, számológépet vigyél.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) A magántanár szerint már ütöm a négyes szintet, remélem sikerül.
2013. aug. 17. 03:26
5/5 anonim válasza:
Na és ha a kémiatanárnőd azt íród sosem kedvelt ki is nyilvánitota és anyukádal is lekezelöen beszélt akkor nemtudom miért nem válltotál iskolát ? Igaz hogy miért nemkedvel a kémiatanárnő ennek az okát mi itt nemtudjuk meg azt nem értem a szüleid is mért nem védtek meg ? Mindenestre ha sikerül a potvizsga én nem mennék vissza aba az iskolába hogy ez a tanárnő megszivasson csak annyit tennék keresnék egy normális sulit bemész a régibe kiíratkozol onnan és megmutatod annak a kémiatanárnődnek a bizonyitvány és föleg ahogy a magántanár mérése alapján mondod 4 es akkor röhögd ki a kémiatanárnőd és mond csak meg neki láthatja tudtam aztán viszlát és irány az új suli. Amugy ez álltalános iskola vagy gimnázium ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!