Miért vagyok én ennyire hülye hogy a 8 általánoson kivül semmilyen iskolát nem tudok elvégezni?
Figyelt kérdés
Voltam már több suliban is végül eljutottam az érettségire nagy nehezen kegyelemből de nem engedtek át matekból, magyarból bioszból tanár rábeszélt h a bioszt választjam kár volt. Na mindegy akartam menni tanfolyamra oda meg nem vettek fel, pedig próbáltam tanulni de semmi nem marad meg. Sik hülye vok én ezekhez! Mi lesz igy velem? Ha fizikai munkásnak sem vok jó mert hamar elfáradok! Éhen halok majd? 21f2013. aug. 15. 09:34
1/5 anonim válasza:
Ugy e csak unalomüzönek tetted fel ezt a kérdést?
2/5 anonim válasza:
Lehet nincs elég türelmed (kitartás).
Magyarból gondolom a helyesírásod miatt húztak meg.
Estin nem tudod elvégezni/ letenni az érettségit abból
a pár tárgyból?
3/5 A kérdező kommentje:
Hát mivel csak az a 3 vizsga hiányzik lehet letudnám. Neten azt olvastam ilyenkor iskolát kell keresni és ha ott engedélyezik nekem h ott vizsgázhassak akor ott le lehet tenni. Mivel azt a sulit ahova jártam azt bezárták. Csak félek nagyon, sik hülye vok az egészhez, sokat kell tanulni, és én elég nehezen tanulok szinte sose marad meg semmi.
2013. aug. 15. 11:43
4/5 anonim válasza:
Egy őszinte kérdés: mennyit is készültél Te az érettségire, illetve később arra a tanfolyamra? Leültél tanulni? Ha igen, mennyit és hogyan?
5/5 A kérdező kommentje:
Érettségire 2-3 órát simán tanultam naponta lehet többet pontosan nem tudom. Tanfolyamra nem tanultam semmit mert nem mondták h felvételi vizsga is van, anyit mondtak csak h ilyen egészségügyi vizsgákon kell túlesni.
2013. aug. 15. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!