Mi a véleményetek a Bajai III. Béla Gimnáziumról?
Ha tehetitek,legyetek szívesek minél bővebben kifejteni a véleményeteket. Ha nem ismeritek a suit, itt a honlapja, de ebben az esetben írjátok oda a véleményezéshez azt is, hogy még csak most hallottatok róla!
Link: [link]
Előre is nagyon köszönöm, kérlek ha csak tehetitek válaszoljatok!
szia! bélás vagyok, és csak örülni tudok, hogy felvettek :D a tanárok nagy része jó arc, vannak elég lazák is. az osztályközösségek általában jók, a diákok is arik :) ha lány vagy: vannak helyes pasik :))egy fontos dolog van: tanulni kell, nagyon komolyan veszik,de megéri!! gondolj a jövődre :D
azok a pletykák, amik arról szólnak, hogy itt csak nagypofájú ****-ök vannak, megnyugtatlak: 0%-ban hihetők :)
remélem segítettem
17/L
Kedves 3. válaszoló!
A német suli Baján korán sem olyan jó, mint ahogy azt mondják róla. Régen jó volt és aki idejárt az szerette, de azóta sokat változott. Én is oda járok és nem szeretem. A 11-12.-esek is nagyon szidják. Max azért jönnek be szivesen, mert jó barátokat szereztek, bár én még ezt sem mondhatom el, mert itt inkább különc vagyok. A koli alapjáraton jó, nagyon szépen meg van csinálva (külön fürdők, sok növény, stb.), viszont vannak erősen hátráltató dolgok, mint pl. a beszállásolás. Igaz, hogy 2 nyelvvizsagát szerzel , de azt máshol is megszerezheted, itt csak többet szívsz érte. Érettségifelkészítésről pedig már ne is beszéljünk...
Sokak szerint itt minden a pénzről szól...
Nem ide járok,de ezt mondta,aki átjött a sulinkba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!