Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mentek gólyatáborba? Ha nem,...

Mentek gólyatáborba? Ha nem, miért? Várjátok már?

Figyelt kérdés
És ki melyik suliba fog járni? :))

2013. aug. 9. 22:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem a BGF-es gólyatáborról van szó?
2013. aug. 10. 13:04
 12/16 anonim válasza:
De!
2013. aug. 10. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is megyek, az árról ráismertem azonnal :D
2013. aug. 10. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Én idén kihagyom, mert már egyszer voltam, és 14 ezret nem akarok érte kiadni. Meg úgy gondolom, hogy egyszer el lehet menni, de csak a tapasztalat miatt, mert alapvetően nem éri meg az, hogy 3-4 napig igyál a leendő csoporttársaiddal, akikkel szeptembertől úgyis fogsz. Azért azon szoktam mosolyogni, hogy mindenki hogy fosik attól, hogy milyen extrém, vagy kegyetlen lesz, pedig ugyanolyan, mint egy bármilyen fesztivál pl.
2013. aug. 10. 16:08
 15/16 anonim ***** válasza:
összesen nekem 29 lesz utazással együtt (BME)
2013. aug. 10. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
én megyek, 16500 ft, DE . remélem jól fogom magam érezni. kíváncsi vagyok milyen programok lesznek és hogy lesznek-e igényes csajok. valaki tudja esetleg, hogy kb milyen programok lesznek?
2013. aug. 16. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!