Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen kitagadnak majd, ha...

Egyetemen kitagadnak majd, ha nem iszom alkoholt?

Figyelt kérdés
(Csak jövőre fogok érettségizni.)

2013. aug. 8. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se iszok... Amíg ők alkoholizálnak, Te rendelhetsz fantát. (y)
2013. aug. 8. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyette füvezel, akkor nem.
2013. aug. 8. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig még belejöhetsz.
2013. aug. 8. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Órákon nem kötelező az alkoholfogyasztás, csak ajánlott :D Nem, dehogy. Attól függ, hogy milyen társaságba keveredsz. Csoporttársaimmal például mi nem iszunk, stréberek sem vagyunk. Vizsgák előtt elhülyülünk, így oldjuk a feszültséget (semmi illegális szerre ne gondolj).
2013. aug. 8. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemre (jó esetben) olyan emberek mennek, akik már legalább annyira felnőttek, hogy emiatt ne cikizzenek és közösítsenek ki senkit... Ha meg mégis megtörténik, akkor barátkozz érettebbekkel.
2013. aug. 8. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, kiközösíteni??? Te leszel a legnagyobb arc, hisz több jut nekik :D Nemtom amugy egyáltalán van olyan kor vagy hely, amikor ahol ciki ha nem iszol?

Nekem sokszor volt, hogy nem ittam semmi megszólás nem jött, meg aki mondjuk kocsival van és nem iszik annak se szólunk be...

2013. aug. 8. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Az ilyen putri szakokon, ahová 240-300 a pont, ott igen. Ahová 400 feletti, ott nem. Az ottani emberek intelligenciája túlmutat a korábban említettek intelligenciáján.
2013. aug. 9. 09:53
 8/8 Laylah ***** válasza:
84%

7: erre azért reagálnék. Az a 240 pont nem azért 240, mert hülyék az emberek, hanem mert a jelentkezők száma nem éri el a keretszámot. Magyarán kevesebben jelentkeznek, mint amennyit felvesznek. Nekem is 356 pontom van, mégis 240 volt a ponthatárom. Ne keverjük már a szezont a fazonnal.

23/L

2013. aug. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!