A széchenyi István Gimnázium (budapest) tényleg egy nagy kalap szar? Válaszokat kérek!
Hát én 4 évet szenvedtem ott, tudnék mit mesélni.
A tanárok egyátalán nem korrektek és tényleg tele van a suli elkényeztetett kiscsajokkal meg hát a fiúk se semmik...
Nálam már rögtön ott szúrták el, hogy olyan tagozatra vettek föl, ahova nem is jelentkeztem és egyszerűen nem voltak hajlandóak átvenni dacára, hogy lett volna hely. 3-an jártunk így, csak a mi osztályunkban.
De ha érdeket, tudnék még sorolni jópár dolgot.
14:33-as vagyok. Hát igen, a töri. Harmadikban kaptunk egy új tanárt. Mái napig szó szerint tudom a könyvet, de mégis minden félévben és évvégén felelnem kellett a kettesért, mert mindig karót adott a tanár a dogámra, pedig mindig jó választ adtam.
Leírok egy konkrét esetet: írtunk egy 4db A/4 oldalas dogát. Minden kérdésre tökéletesen tudtam a választ és természetesen egyes lett. Volt egy tanár kedvenc aki a doga napján nem jött be, de másnap a tanár megírattatta vele. Semmit nem tudott. Mondta is, meg láttam a lapján is, hogy a nevén kívűl össz-vissz 3 szót írt a két lapra. 3 hétig nem javította ki neki a tanár, hátha mindenki elfeledkezik róla, aztán közölte, hogy hát ő úgy döntött ezt nem pontozza le és ez így hármas.
Sajnos azt kell mondanom, hogy ebben az iskolában nem ez az egyetlen tanár aki ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!