Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Madách Imre Gimnázium (...

Madách Imre Gimnázium ( Budapest)?

Figyelt kérdés

vélemények az iskoláról? hány pontos központit kell írjak, hogy bekerülhessek?általában hányas átlaggal szoktak a diákok bekerülni? mi van a szóbelin?

Vagy más jó középiskolák? és általában hány pontra kell megírni a központit, hogy felvegyenek?

2011. jan. 8. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Madách, Leövey, Veres Pálné, ilyenekbe "sznobok" járnak, Fazekasban kitanulod a beled, szóval nem tudom.
2011. jan. 8. 16:36
 2/11 A kérdező kommentje:
és madách nehéz? te hova jársz?
2011. jan. 8. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

én a madáchban írtam a központit és 85 pontom lett (magyar 44 mert lehúzták a fogalmazásom, matek 41). az átlagomm 4,56 idén. (de csak a tesi hármas meg az énektechnikarajz négyes miatt). most épp azon izgulok, h behívnak e egyáltalán szóbelizni.

am meg ez a 'sznobos-dolog' hülyeség. aki ilyet mond, az csak irigy, mert nem kerülhet be ilyen jó helyekre. sem én, sem a barátnőim nem tartjuk magunkat sznoboknak, de mégis hozzuk a négyegészötös átlagot nyolcosztályos gimiben már negyedik éve. szal erről ennyit.

és anyum ismerőse is madáchos volt, és aztmondja, nagyon jó a társaság, szal egyáltalán nem sznobok.:)

2011. febr. 2. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Előző, már bocs, de én pl. kitűnő voltam, sőt, gimi 11. osztályában is 4,5 az átlagom és szerintem sznobok járnak oda, mert vannak ismeretségi körömben ilyen madáchos emberek. A kéttannyelvű gimim meg tökéletes és még sincs tele sznobokkal:)
2011. febr. 3. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
A Madáchba tényleg sznobok járnak, ez nem kamu. És nem azért mondok ilyet, mert nem vettek fel ilyen helyekre, mert engem a Szt. Lászlóba vettek fel, ami meg erősebb.
2011. márc. 5. 12:30
 6/11 anonim válasza:
17%
a Madách egyáltalán nem sznob iskola: ).meglehet, hogy van egykét f*szfej ott, de a többsdégük normális.nem a legerősebbek között van, de nem rossz iskola: ).odamennek az átlagos emberek: ).engem tavaly behivtak szóbelizni, benne is voltam az első 5 között, akiket felvettek, de nem odamentem.nem rossz iskola, ha normális képességű vagy akkor oda mész.a sznobok, meg olyan iskolába mennek, mint pl az eötvös.de oda is már csak protekcióval vesznek fel.sokaktól hallom, hogy 70pontos felvételit irt, és felvették oda, mert ismeri az igazgatót vagy valkait onnan...szóval én nem értek egyet azzal, hogy a madách az sznob lenne, az eötvös se az.a szent lászló se, bár arról dajnos egyre rosszabbakat hallok: /.az tény, hogy egy barátnőmet 98pontos felvételivel vettek fel, a 80pontos felvételis barátnőmet meg letojták.: )
2012. jan. 3. 18:04
 7/11 anonim válasza:
100%
Ez a sznobozósnak szól: minden iskolában vannak "sznobok" de te vagy az összes közül a legnagyobb ha ez alapján ítélsz meg egy iskolát
2013. szept. 15. 22:33
 8/11 anonim válasza:
53%
Veres Pálnéba ne menj,állítólag drogoznak.:/ Azt írják hogy jó a hangulat meg a társaság. Tényleg jó lehet a hangulat, hogyha drogoznak.:D:D
2013. okt. 7. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az angolt nagyon jól tanítják, akiket ismerek felsőfokon tudtak origo nyv.

Viszont szerintem totál sznob kölykök járnak oda. Volt osztálytársam nagyon sznob, lenézi a fizikai munkát, az aki takarít, pizzát hord ki pl nem is ember...

Jogász ismerős gyerekei járnak még oda, nagyon sok pénzük van, persze nem a jogászkodásból, hanem örökségből, ők is sznobok és a gyerekeik is borzalmasan azok.

2015. febr. 12. 17:55
 10/11 rebeca2020 válasza:
Sajnos a sznob problémával egyet tudok érteni. Persze, vannak rendesek is, de ha nem tudsz alkalmazkodni a stílusukhoz akkor felejtős, én fél évig bírtam.
2018. jún. 23. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!