Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem úgy ELTE kolit...

Van esélyem úgy ELTE kolit kapni hogy 160. 000 az egy főre jutó jövedelmünk, viszont 250 kilométerre lakok az iskolától?

Figyelt kérdés
érdemes beadni a jelentkezést, vagy felesleges? a szüleim nem váltak el, nincs semmi ilyen szociális hátrány. ti milyen háttérrel kaptatok elte kolit?

2013. aug. 7. 14:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem leszek szerintetek így kirekesztve a közösségi életből? nem lesz ez a 'nem az igazi' érzés? :(
2013. aug. 7. 16:44
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
miért lennél kirekesztve? nem mindenki kolis... -.-
2013. aug. 7. 16:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, egyrészt a hallgatók többsége nem kollégista, másrészt ha van igényed rá, akkor ugyanúgy tudsz közösségi életet élni. Akár még kollégiumi bulikra is mehetsz.
2013. aug. 7. 16:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

én még azt is megkockáztatom, hogy egy kolis annyit bulizik mint egy albérletben lakó, vagy otthon élő de nagyrészt egyedül élő egyetemista.

Csajt is könnyebb felvinni magadhoz, koliban meg kell beszélni a társaiddal, míg albérletben/otthon, ilyen probléma nincs.

2013. aug. 7. 19:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha Elte Ájk-ra mész kizárt, hogy kapsz kolit ilyen feltételek mellett, nagy a túljelentkezés és nálad csak a távolságot veszik figyelembe.
2013. aug. 8. 22:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Ez szomorú:( Még drágább kolit se? (például ami Corvinusnak van, külsősöket is befogad,a nevére sajnos nem emlékszem, de 20ezer körül mozog)
2013. aug. 8. 23:21
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Ha van tesód, aki tanul, akkor látok rá esélyt, hogy bekerülj, mert utána is lehet pontot kapni. Ha nincs, akkor tényleg nem valószínű.
2013. aug. 11. 09:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ez szomorú:( Még drágább kolit se? (például ami Corvinusnak van, külsősöket is befogad,a nevére sajnos nem emlékszem, de 20ezer körül mozog)"

Tarkarét? :D Oda jártam most egy évig, öcsém, azt a szenvedést csak végső esetben akard magadnak. Reggeli csúcsban 40-45 perc beszenvedni magad a belvárosba, később is legalább fél óra. Ráadásul ott van a semminek a közepén, még egy sz.ros sarki bolt sincs a közelben, 15 perceket kell buszozni a legközelebbi boltig :D Mondjuk a közösség azért jó, meg annyira nem lepukkant mint lehetne.

2013. aug. 11. 13:21
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja egyébként én még konkrétan nem tudok olyanról, hogy oda nem vettek volna fel valakit, ha most nem vesznek fel engem Corvinusos belső koliba, akkor én is oda megyek megint...
2013. aug. 11. 13:22
 20/21 A kérdező kommentje:
még nem késtem el a jelentkezéssel oda? ha nem sikerül az elte koli, megpróbálom ezt én is!:) köszönöm, ez hasznos volt!:)
2013. aug. 12. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!