Egyetemre, foiskolara jelentkezok, ti kaptatok mar ertesitest arrol, hogy felvettek-e?
e-mailben kapsz értesítőt, az OH idén nem küld levelet.
Majd az egyetemtől kapsz levelet a tudnivalókkal.
nincsen határidő, mivel a postán küldött egyetemi papírok nem tudnak egyszerre megérkezni mindenkihez... én még semmit sem kaptam, de könyörgöm, öt percenként kiír valaki egy ilyen kérdést, ne aggódjatok már, időben megérkezik minden...
akit nem vettek fel sehova, postai úton biztos nem kap semmit, azt el tudom képzelni, hogy a felvi-n valami értesítést kap, de szerintem annak sincs értelme.
"valakit nem vesznek fel sehova, arról azért kap valami értesítőt?"
Megvolt a ponthatár kihirdetése..létezik olyan ember aki egyetemre/főiskolára jelentkezett és azt nem tudja 2 héttel az eredményhirdetés után hogy felvették e..kivéve akik fellebbeztek..de az külön tészta, aki csak vár ..és azt sem tudja mi is történt. Elég szomorú..mi lesz vele egyetemen ha van ilyen??
emailre gondoltam, nem levelre.
es attol, hogy elertem a ponthatart, nem veszem biztosra, hogy felvettek. nyilvan nem 15-55 ember erte el az adott ponthatart, foleg, hogy egyben van az allami es az onkoltseges.
Kedves kérdező, látom neked halvány fogalmad sincsen a ponthatár és pontrendszer értelméről.
Pont az a lényege, hogy aki elérte a ponthatárt, azt felvették. Különben mi értelme lenne az egésznek?
A ponthatárt eleve a jelentkezők pontszáma alapján határozzák meg, hogy pont annyian férjenek be, ahány hely van.
jaaa, es kedves masodik!
erettsegizo letedre akkor tudd mar, hogy az konyorgoK es nem konyorgoM, mivel surun ikes igebol ered.. ;).
Kedves kérdező!
Elég pesszimista vagy, pedig utána olvashattál volna, de sebaj.
Lépjél be az "én felvim" be, ha e-felvételi keretében jelentkeztél, akkor tudod hogyan kell, ha papír alapon akkor is itt be tudsz lépni, van erre lehetőség, keresd meg.
Ott meglátod a dokumentumok menüben a jelentkezési helyek alatt a besorolási döntést, ez már egy hete elérhető. Ettől hivatalosabb értesítést ne várjál. Persze az egyetemtől majd kapsz levelet arról, hogy mikor lesz a beiratkozás, regisztráció.
De minden kritikusnak igaza van, mert ha elérted a pontszámot fel vagy véve, ennyire egyszerű, nincs mire várnod már, meg izgulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!