Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemre, foiskolara jelentke...

Egyetemre, foiskolara jelentkezok, ti kaptatok mar ertesitest arrol, hogy felvettek-e?

Figyelt kérdés
meddig van a hatarido, ameddig kikuldik oket? es ha valakit nem vesznek fel sehova, arrol azert kap valami ertesitot?

2013. aug. 1. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

e-mailben kapsz értesítőt, az OH idén nem küld levelet.

Majd az egyetemtől kapsz levelet a tudnivalókkal.

2013. aug. 1. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:

nincsen határidő, mivel a postán küldött egyetemi papírok nem tudnak egyszerre megérkezni mindenkihez... én még semmit sem kaptam, de könyörgöm, öt percenként kiír valaki egy ilyen kérdést, ne aggódjatok már, időben megérkezik minden...

akit nem vettek fel sehova, postai úton biztos nem kap semmit, azt el tudom képzelni, hogy a felvi-n valami értesítést kap, de szerintem annak sincs értelme.

2013. aug. 1. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"valakit nem vesznek fel sehova, arról azért kap valami értesítőt?"

Megvolt a ponthatár kihirdetése..létezik olyan ember aki egyetemre/főiskolára jelentkezett és azt nem tudja 2 héttel az eredményhirdetés után hogy felvették e..kivéve akik fellebbeztek..de az külön tészta, aki csak vár ..és azt sem tudja mi is történt. Elég szomorú..mi lesz vele egyetemen ha van ilyen??

2013. aug. 1. 16:27
 4/12 A kérdező kommentje:

emailre gondoltam, nem levelre.

es attol, hogy elertem a ponthatart, nem veszem biztosra, hogy felvettek. nyilvan nem 15-55 ember erte el az adott ponthatart, foleg, hogy egyben van az allami es az onkoltseges.

2013. aug. 1. 17:50
 5/12 A kérdező kommentje:
nem latod ertelmet? szerintem meg eleg sz.r lehet; ha varod, de nem kapsz semmit. akkor inkabb tudd; hogy nem vettek fel es ne vard feleslegesen.
2013. aug. 1. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, látom neked halvány fogalmad sincsen a ponthatár és pontrendszer értelméről.

Pont az a lényege, hogy aki elérte a ponthatárt, azt felvették. Különben mi értelme lenne az egésznek?

A ponthatárt eleve a jelentkezők pontszáma alapján határozzák meg, hogy pont annyian férjenek be, ahány hely van.

2013. aug. 1. 17:57
 7/12 A kérdező kommentje:

jaaa, es kedves masodik!

erettsegizo letedre akkor tudd mar, hogy az konyorgoK es nem konyorgoM, mivel surun ikes igebol ered.. ;).

2013. aug. 1. 17:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Én ma már meg is kaptam a levelet az egyetemtől. No para, mindenki megkapja időben.
2013. aug. 1. 19:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elég pesszimista vagy, pedig utána olvashattál volna, de sebaj.

Lépjél be az "én felvim" be, ha e-felvételi keretében jelentkeztél, akkor tudod hogyan kell, ha papír alapon akkor is itt be tudsz lépni, van erre lehetőség, keresd meg.

Ott meglátod a dokumentumok menüben a jelentkezési helyek alatt a besorolási döntést, ez már egy hete elérhető. Ettől hivatalosabb értesítést ne várjál. Persze az egyetemtől majd kapsz levelet arról, hogy mikor lesz a beiratkozás, regisztráció.

De minden kritikusnak igaza van, mert ha elérted a pontszámot fel vagy véve, ennyire egyszerű, nincs mire várnod már, meg izgulnod.

2013. aug. 1. 19:31
 10/12 anonim ***** válasza:
még én sem kaptam semmit, se emailt se levelet postán pedig a pontjaim bőven megvannak a szakhoz amire jelentkeztem, kicsit kezd idegesíteni ugyan most már nem rajtam múlik, de nem akarok semmiről lecsúszni így is érettségi után még 2 évig szereztem a pluszpontokat hogy bejuthassak nem nagyon akarom 7 év munkáját jövőre halasztani
2013. aug. 4. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!