A Sobotta, vagy a Szentágothai anatomiai atlaszt érdemesebb megvenni? és miért?
Figyelt kérdés
idén kezdek az SE- ETK- gyógytornászon és írták felsőbbévesek, hogy vegyük meg előre az atlaszt. melyik jobb és miért?2013. júl. 31. 15:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem bőven elég a Szentágothai is, nekem jobban is tetszett annak a tematikája: külön csont, izom, keringés, ir, zsigerek stb. Míg ha jól rémlik Sobotta testtájanként részletezi, de persze ebben nem vagyok teljesen biztos. Menj be egy könyvesboltba, és nézd meg, hogy neked melyik tetszik jobban. Nézz szét a Múzeum körúton, csomó antikváriumba lehet valamivel olcsóbban venni atlaszt, mint újonnan. De ha anyagilag nem nagyon engedheted meg, akkor neten is fenn van a legtöbb fajta.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ:) néztem már őket neten, újonnan semmiféleképpen nem szeretnék venni. találtam egy szentághotait, 3 kötetet 15ezerért. csak az régebbi kiadás
2013. júl. 31. 15:32
3/4 A kérdező kommentje:
*anatómiai
2013. júl. 31. 16:04
4/4 anonim válasza:
Az tökéletes. egy Sobotta kötete olyan 20-30 ezer körül van.Azt orvosin szokták preferálni, etk-n elég a szentágothai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!