Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit csinál egy műszaki-menedzser?

Mit csinál egy műszaki-menedzser?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 15:08
 1/4 anonim válasza:

Hat sok mindent csinalhat...en most exportos vagyok, de voltam mar sales is es gyartaselokeszito is.

Lehetsz diszponens, bankos...

2009. okt. 23. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Az előző válaszadóhoz lenne kérdésem.Én most járok műszaki menedzser szakra és az lenne a kérdésem ,hogy milyen munkaidő beosztásban dolgozol...,hogy telnek el a napjaid? Sokan azt mondják ,hogy ez egy semmilyen mérnöki szakma. Szerintem ez nem így van.A munkahelyeden efelöl kapsz valamilyen visszajelzést? Ha nem vagyok túl indriszkét akkor mennyi volt a kezdő fizetésed? A mostani helyzetben evvel a diplomával ,hogy lehet elhelyezkedni?

Köszönöm előre is a válaszodat.

2010. jún. 13. 09:28
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Otthon gyartaselokeszitokent dolgoztam egy nemet multinal 150 nettos kezdo fizuval. Ide kellett a muszaki es gazdasagi ismeret is 2 nyelvtudassal.

Most exportos vagyok Nemetorszagban a negyszereseert.

Sztem akinek vannak a gazdasagi ismeretei mellett muszaki is es beszel nyelvet (ami nagyon fontos), az tuti talal munkat.

Aki egyebkent ma ezen a szakon vegez, mar nem is muszaki menedzser, hanem gazdasagi mernok lesz...

ELELMESEKE A VILAG!

2010. jún. 14. 08:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Értem. Te melyik egyetemen végeztél? Rögtön sikerült mindened?

Köszi a bíztatást. Sokaknak ez a szak egyenlő a nullával. :@

2010. jún. 15. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!