Mit csinál egy műszaki-menedzser?
Hat sok mindent csinalhat...en most exportos vagyok, de voltam mar sales is es gyartaselokeszito is.
Lehetsz diszponens, bankos...
Szió!
Az előző válaszadóhoz lenne kérdésem.Én most járok műszaki menedzser szakra és az lenne a kérdésem ,hogy milyen munkaidő beosztásban dolgozol...,hogy telnek el a napjaid? Sokan azt mondják ,hogy ez egy semmilyen mérnöki szakma. Szerintem ez nem így van.A munkahelyeden efelöl kapsz valamilyen visszajelzést? Ha nem vagyok túl indriszkét akkor mennyi volt a kezdő fizetésed? A mostani helyzetben evvel a diplomával ,hogy lehet elhelyezkedni?
Köszönöm előre is a válaszodat.
Szia!
Otthon gyartaselokeszitokent dolgoztam egy nemet multinal 150 nettos kezdo fizuval. Ide kellett a muszaki es gazdasagi ismeret is 2 nyelvtudassal.
Most exportos vagyok Nemetorszagban a negyszereseert.
Sztem akinek vannak a gazdasagi ismeretei mellett muszaki is es beszel nyelvet (ami nagyon fontos), az tuti talal munkat.
Aki egyebkent ma ezen a szakon vegez, mar nem is muszaki menedzser, hanem gazdasagi mernok lesz...
ELELMESEKE A VILAG!
Értem. Te melyik egyetemen végeztél? Rögtön sikerült mindened?
Köszi a bíztatást. Sokaknak ez a szak egyenlő a nullával. :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!