Van itt valaki, aki állatorvosnak tanul?
Figyelt kérdés
Ha van, akkor legyen szíves, írja le nekem, mennyire nehéz az egyetem! Már mondták, hogy nagyon, de ez alatt mi értendő? Milyenek a tantárgyak? Kitartással és szorgalommal meg lehet csinálni? Bekerült valaki az államilag támogatottak közé? Ha igen, milyen eredményekkel? Megbántátok, hogy az állatorvosira jelentkeztetek,2013. júl. 27. 23:37
11/17 anonim válasza:
Hajrá, ha simán sikerülhet, oda is emberek járnak :))
A klinikán vagy valamelyik állatorvosnál elpusztult kutyák kerülnek a boncterembe, akiket felajánlanak vagy nem visznek haza a gazdák, esetleg gazdátlanok ilyesmi.
(Ha arra gondolsz, nem menhelyi altatásból származó állatok, ebből volt balhé is azt hiszem, úgyhogy onnan nem hoznak kutyákat.)
12/17 A kérdező kommentje:
Tanultatok latinul?
2013. júl. 29. 18:45
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam, hogy nem onnan vannak.. Köszi az eddigi válaszokat :))
2013. júl. 29. 18:46
14/17 anonim válasza:
Van egy félév latin, az anatómiához hasznos, de se ott, se az orvosin nem tudtam eldönteni, hogy igazából az anathoz hasznos-e a latin, vagy a latinhoz az anatómia, annyira egyszerre vannak :) Nem fogsz komolyabban tudni, csak a megfelelő ragozási formákat fogod ismerni meg a szókincsed lesz meg a későbbiekhez (de talán még az sem). Nem veszik túl komolyan.
15/17 A kérdező kommentje:
És a sima orvosi milyen?
2013. júl. 29. 20:29
16/17 anonim válasza:
Sok a közös vonás, főleg a tantárgyakban (anatómia, élettan, biokémia itt is) és az anyag felépítésében, de azért máshol vannak a hangsúlyok , a gyakorlatok is másról szólnak, mivel a funkció maga is nagyon különbözik (egy állatorvos sokkal multifunkcionálisabb, míg egy humán orvos nagyon specializálódik).
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. júl. 29. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!