Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti ismerkedtek már a leendő...

Ti ismerkedtek már a leendő csoporttársakkal?

Figyelt kérdés
Esetleg facebook csoport alakult már vagy jelölések, esetleg bármi ilyesmi?
2013. júl. 26. 01:26
 1/7 anonim válasza:
Igen, én ma találtam rá egy leendő csoporttársamra, vele levelezek :-) meg van egy oldal, ahol lehet csoporttársakat találni, majd ha gép előtt leszek, belinkelem a címét :-)
2013. júl. 26. 02:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a facebookon lévő Uni-Plus alkalmazással találtam meg a csoporttársaimat, azóta van külön csoportunk is, bár eddig csak ketten posztoltunk. :)
2013. júl. 26. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Az Uni-Plus alkalmazással hogy tudok egyszerre két szakra regisztrálni? Ugyanis én kétszakos vagyok,de csak egyre enged...

Vagy hogy kell? MA szintről van szó.

2013. júl. 26. 14:53
 4/7 A kérdező kommentje:
és nálatok azon az uni-plus-on van valami mozgás? nálunk senki nem szólalt még meg pedig vagyunk vagy 25-en ...:S
2013. júl. 26. 15:53
 5/7 anonim válasza:
Én beköszöntem, ketten visszaköszöntek, írtam újra, azóta semmi...
2013. júl. 26. 19:02
 6/7 A kérdező kommentje:
kb nálunk is... azthittem a mi csoportunk ilyen inaktiv csak
2013. júl. 26. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egyenlőre nem foglalkozok ezzel , FB-n úgy is mindenki másképp viselkedik, személyesen megismerem őket majd aztán FB-n..
2013. júl. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!