Leendő kilencedikesek! Melyik suliba felvételiztek?
Figyelt kérdés
Én Budapest Városmajori Gimnázium.
Ti?:)
2012. nov. 1. 19:13
2/10 anonim válasza:
fogalmam sincs. meg akarom jelölni a Petriket , Zuglóban... oda teljesen biztosan felvesznek. jók a jegyeim és azt mondják okos vagyok. hát, nem ismernek. hehhe.
3/10 anonim válasza:
sok sikert nektek
én nekem sikerült tavaly :D
5/10 anonim válasza:
Apáczai, Közgazdasági Politechnikum, esetleg Fazekas.De nem stresszelek rá mert én csak az osztálytársaim miatt felvételizek.
6/10 anonim válasza:
Apáczai,Óbudai,Teleki,Veres Pálné
7/10 anonim válasza:
Batthyány Kázmér Gimnázium(Szigetszentmiklós)
Kossuth Lajos Gimnázium(Budapest)
Baktay Ervin Gimnázium(Dunaharaszti)
8/10 anonim válasza:
Anyám rákényszerít a Baár Madasra (református), pedig oda semmi kedvem sincs menni + nem is érezném jól ott magam, de sajnos én nem szólhatok bele.. Nem is szeretem azt a sulit, olyan tagozatok vannak, amikből egyik se érdekel, nincsenek ott emelt óraszámban azok a tantárgyak, amiket szívesen tanulnék, helyette azok vannak emeltbe, amiket utálok és rossz tanuló vagyok belőlük. Ez van..
9/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Sikerült bejutnod?
(A fiam jelentkezett oda és az ideiglenes lista szerint felvették.)
10/10 anonim válasza:
Második vagyok. Köszönöm teljes szívemből a lepontozást, megtisztelő. Végülis megjelöltem annak az iskolának több szakát is, és fel is vettek mindegyikre. Kéttan nyelvű vegyészre megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!