Elértem a ponthatárt, de nem kaptam sms-t, se e-mail-t. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Kb 80 ponttal lett több, mint ami a ponthatár volt. A felvi.hu felületén zöld mezőbe ki is van írva, hogy ponthatár ennyi, Ön pontszáma ennyi. Semmi értesítést nem kaptam sehol. Köszi a segítséget.2013. júl. 25. 20:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, ha felvin azt írták megvan a pontod, akkor felvettek. E-mailt még én sem kaptam, és nekem is van pár barátom aki nem kapott sms-t. Fel vagy véve, nyugi. :) Gratulálok :)
2/4 anonim válasza:
Én sem kaptam, de emiatt ne aggódj, felvin ott van a zöld, úgyhogy megnyugodhatsz :)
3/4 anonim válasza:
Én pár hónapja e-mailben nem kaptam a regisztrációs levélről tájékoztatást, pedig mindenki más kapott, de a felvin minden rendben volt, halálra aggódtam magam. Szerintem ne aggódj, ha ott zölddel jelölik és elérted a ponthatárt, akkor gratulálok, felvettek!
4/4 anonim válasza:
Vagy nem adtad meg a telefonszámodat, vagy beikszelted, hogy nem kérsz sms-ben értesítést. Nyugi bent vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!