Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek miért próbálják...

Szerintetek miért próbálják meg lebecsülni a teljesítményemet a ponthatár miatt? Irigység részükről, vagy igazuk van?

Figyelt kérdés

Felvettek egy olyan MA szintű szakpárra, ahova be lehetett kerülni minimális létszámmal (50) is.

Én hiába szárnyaltam ezt túl sokkal (89 és 95 pontom lett), mégis csak lefitymálták, lebecsülik, hogy az idei pontszámok alacsonyak nagyon, meg minimális pontszámmal be lehetett kerülni, így nem egy nagy teljesítmény.

Szerintem azért lehetett ide minimális pontszámmal bekerülni, mert pl. 15 helyre volt összesen 10 jelentkező.

De szerintem ettől függetlenül a saját teljesítményem nem lebecsülendő, hiszen nem a ponthatár+1 ponttal kerültem be.

2013. júl. 25. 06:17
 1/7 A kérdező kommentje:

Javítom az 1. mondatomat:

Felvettek egy olyan MA szintű szakpárra, ahova be lehetett kerülni minimális PONTSZÁMMAL (50) is.

2013. júl. 25. 06:18
 2/7 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak, hiszen a te teljesítményed számít, amiért megdolgoztál, ami a te érdemed és nem a ponthatár, amit mások húztak meg. Sőt légy büszke, hogy ennyivel sikerült túlszárnyalni, a magad mércéjét ha sikerült átugranod, a többivel ne törődj. ;)
2013. júl. 25. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy van igazuk :D Attólmég, hogy alacsonyak a ponthatárok (amiről nyilván nem te tehetsz....), megdolgoztál a saját pontjaidért. Szerintem aki ilyenekkel jön, hogy "jajj, hát ilyen alacsony ponthatárok még sose voltak, a hülye is bekerült, bla bla" az csak irigységből beszél... Örülj neki, hogy felvettek és ne foglalkozz mások véleményével. Ja és gratulálok! :)
2013. júl. 25. 09:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Időközben visszaszóltam egy ilyen szájkaratésnak, hogy ha valóban a nagyon alacsony ponthatár miatt jutottam be, akkor ő miért nem jelentkezett legalább? Előtte is ott volt a lehetőség ugyanúgy.

Erre már nem kaptam tőle választ. :D

2013. júl. 25. 09:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként én tisztában vagyok azzal, hogy nem elég bejutni, hanem benn is kell tudni maradni és lehetőleg időben elvégezni. Jó eredménnyel. :) Nekem ez a cél és nem csak a bejutás. Az csak egy kezdőlépés volt.
2013. júl. 25. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen szép ponttal jutottál be, akkor ott a helyed, megérdemelted. Az viszont tényleg nevetséges, hogy háromszáz valahány ponttal már be lehetett jutni orvosira.
2013. júl. 25. 10:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, a ponthatárok szerintem is alacsonyak.

Én éppen ezért, akikkel beszéltem, azt is megkérdeztem, hogy mennyi ponttal jutott be.

Mert bár bejut az 50 és 240 pontos is, minimális ponttal, de valamivel csak alatta van annak, aki ugyanoda pl. 100-hoz vagy 500-hoz közeli pontszámmal jutott be.

2013. júl. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!