Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ilyen alacsony a felvéte...

Miért ilyen alacsony a felvételi ponthatár?

Figyelt kérdés

Szerintetek megéri itthon tanulni vagy inkább külföldön?

Mert ha pl én angol és matek vagy töri tanár lennék és nem kapnék állást Magyarországon nem is mehetnék ki külföldi dolgozni, mert itthon kell dolgoznom.

2013. júl. 24. 22:27
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Baromság. Kimehetsz, és kint úgyis minden olyan jó, mint amilyennek mondják, akkor röhögve vissza tudod fizetni a tandíjat.
2013. júl. 24. 22:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért ilyen alacsony a ponthatár a tanári szakon? És az anglisztika ponthatára is csökkent.
2013. júl. 24. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb jelentkező, gyengébb érettségik, kevesebb összpontszám stb stb stb.
2013. júl. 24. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Anglisztikára akartam jelentkezni, de kihúztam mert a tavalyi alapján nem lett volna meg a pont.

Most fogom a fejemet.

Vicces mert egy vendéglátóira meg 400 pont feletti teljesítmény kellene, míg tavaly kb pont fordítva volt.

2013. júl. 24. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevesen jelentkeznek, nem igen tartozik a népszerű szakok közé.
2013. júl. 24. 22:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, de állandóan azt mondják az emberek, hogy mennyi angol tanár van. Én még nem tudom, hogy majd jövőre mire fogok jelentkezni anglisztikára vagy osztatlan angol tanári képzésre.
2013. júl. 24. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
én is meglepődtem. az én szakomra kb. 120 ponttal van alatta a tavalyitól...:/
2013. júl. 24. 23:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi a te szakod?
2013. júl. 24. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak. Ilyenek lettek az érettségik idén. Örüljön aki bejutott, aki pedig nem jelentkezett, mert a tavalyi volt a mérce, így járt.
2013. júl. 25. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!