Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SZTE-Anglisztika? Van itt...

SZTE-Anglisztika? Van itt olyan akit felvettek oda?

Figyelt kérdés
Én is oda megyek, és még nincs túl sok ismerősöm. Ha valakinek van kedve, írjon :)
2013. júl. 24. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia (: én is Szegedre megyek anglisztikára (: nagyon boldog vagyok, hogy felvettek :D
2013. júl. 25. 00:50
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Szia!

Ne haragudj, hogy írok, engem nem oda vettek fel. Viszont egyik ismerősöm 2 éve végzett a SZTE-Anglisztika szakán és azóta se talált normális munkát a szakmájában csak néha-néha egyszeri tolmácsoló vagy fordító munkát. Azt mondta, hogy már nagyon megbánta, hogy ezt a szakot választotta, mert semmire se megy vele.

2013. júl. 25. 01:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Én azért választottam az anglisztikát, mert fő célom perfektül megtanulni az angolt, hogy később ilyen nyelvterületen lévő országban éljek. Ha mégis Magyarországon maradok, akkor idegenvezető leszek, nem tolmács. Egyébként köszönöm a válaszokat. :)
2013. júl. 25. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Èrtem,neki os hasonló tervei voltak,de mivel nincs munkája Angliába se tud menni. A tolmácsolást/fordítást csak azért csinálja,mert örül,hogy végre van vmi munka,de sajna ez is max. 3 havonta adódik.

Csak azért írtam a kèrdéshez,mert gondoltam megosztom a tapasztalatom. Mindenesetre neked nagyobb sikert kívánok és gratulálok, hogy felvettek! :)

2013. júl. 25. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!