Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz jó érettségit...

Mennyire nehéz jó érettségit írni?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek,kiszámoltam,hogy minimum 65%os érettségit kéne írnom,hogy jó pontjaim legyenek.Mennyire lehnéz ez? Jó tanuló vagyok,az éven is 3 négyesem eltt,a többi ötös,de nagyon félek,hogy elrontom majd az érettségit.

2013. júl. 24. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

20:40-es:

Na azt akartam én is írni, látom megelőztek.:D Szóval az idei volt elég érdekes, töriből a középszintű nehezebb volt, mint az emelt szint, nekem valami 30% lett az írásbelim, azt is alig tudtam összeszedni. Az atlaszból abszolút semmit nem lehetett kinézni, nem úgy, mint az előző években..

Matekot megszívtam, az egyik feladathoz hozzá se kezdtem, mert nem rémlett semmi vele kapcsolatban..

Irodalom "utazás" témakörének nagyon örültem, mert iszonyat könnyű volt általánosságokat leírni róla, viszont a szövegértésnél olyan dolgok jöttek elő, hogy csak fogtam a fejem, meg aztán mire elolvastuk azt a gagyogós szöveget, és megértettük a lényegét, hát.. Azt kell mondanom csak éppen, hogy befejeztük a 12 feladatot..

Infó az iszonyat könnyű volt, szerencsére jó tételt is húztam.

Az angol meg.. Aki tud angolul, annak lehet, hogy könnyű.:D

2013. júl. 25. 00:21
 12/12 anonim ***** válasza:

00.21-es:

Akkor jövőre - amikor én 12.-es leszek - nyugodtan jöhetnének könnyebb érettségis feladatok. 1 év nehezebb, 1 év könnyebb... :)

Egyébként hogy állsz az újraérettségizés gondolatával? (Vagy esetleg felvettek vhova - akár önköltséges képzésre)?

2013. júl. 26. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!