Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz jó érettségit...

Mennyire nehéz jó érettségit írni?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek,kiszámoltam,hogy minimum 65%os érettségit kéne írnom,hogy jó pontjaim legyenek.Mennyire lehnéz ez? Jó tanuló vagyok,az éven is 3 négyesem eltt,a többi ötös,de nagyon félek,hogy elrontom majd az érettségit.

2013. júl. 24. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jövőre is ilyen viccesek lesznek a ponthatárok, akkor ne is tanulj..:D

Érettségin nagyon megszívattak minket, 12 évig kitűnő voltam matekból, mégis 76% lett az érettségin, a többinél meg.. Ha tanulod az angol szavakat, ha jól megy a fogalmazás, akkor semmi baj nem lesz.:)

2013. júl. 24. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

én meg utolsó évvégén lettem 4es matekból..azelőtt 2-3mas

érettségire viszont felkészültem, és 5ös lett

a töri az pite. semmit se tanultam csak aszóbelire..66%os lett

egyedül a magyar lett olyan amire azt mondom, hogy sokkal jobb lehett vna, 3mas lett

szal figy, arra készülj ami számít, ennyi! :D

2013. júl. 24. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

20.31-es:

Melyik évben volt ez a 'szívatós' érettségi?

Kérdező:

Én is hasonló cipőben járok, mint te, annyi különbséggel, hogy nekem az egyik 4-es helyett egy 3-asom van (tehát 2 db 4-es + egy 3-as, a többi 5-ös). És én is jövőre érettségizem.

A 65%-os érettségi pedig szerintem simán teljesíthető (akár egy emelt szintűvel is), ha készülsz rá rendesen (főleg, ha előveszed így nyáron is a könyvedet, amikor több időd van - én legalábbis így fogom csinálni).

Mindenesetre sok sikert kívánok! :)

2013. júl. 24. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

középszintű nagyon nagy alibi :D pl töriből soha nem voltam képbe mivan. ált puska, nagy ritkán tanultam, de el is felejtettem. mikor előtte beszéltünk korábbi dolgokról egyáltalán nem voltam képbe, aztán 87 % lett...

emelt szintű nyelvről annyit, hogy nem beszélek németül csak nyökögök, nyelvtanom katasztrófa, soha egy db érettségi szintű levelet nem írtam.. 82%

matek emelt kicsit szivatósabb volt, de így is 86% lett

2013. júl. 24. 20:45
 5/12 A kérdező kommentje:
hú,remélem akkor nekem is szerencsém lesz:)Töriből egyébként tuti emeltezek,értem is,és kb minidg tudom a választ arra amit a tanár kérdez
2013. júl. 24. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
idén pl az emelt könnyebb volt mint a közép (az írásbeli)
2013. júl. 24. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Semennyire :D

65%-ot minden nehézség nélkül meg lehet írni, ha van stabil írásbelid.

2013. júl. 24. 20:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyonbíztató:)
2013. júl. 24. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Emberfüggő :)

én magyarra-németre semmit nem tanultam konkrétan az érettségire, csak előtte ugye az évek alatt és 90% felettiek lettek.

föcire 1 hónapot készültem külön, mert abban az évben már nem volt óránk 86% lett

emelt törire is külön csak 1-2 hónapot tanultam és 5ös lett :)

szóval nekem elég volt az amit az évek alatt megtanultam és külön nem nagyon kellett rá készülnöm, de nem tudom rád mennyi ragadt az évek során :)

Meg tényleg emberfüggő, mert volt osztálytársam alapból ő is jó tanuló volt, mint én + még jó sok hónapot rákészült ezekre és minden eredménye rosszabb lett, mint az enyém :/

szóval majd elválik hogy sikerül neked :D sok sikert! :)

2013. júl. 24. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a matekot meg kell ismételni de látom más is mondja h nem volt épp könnyű az irásbeli
2013. júl. 24. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!