Mennyire nehéz jó érettségit írni?
Ha jövőre is ilyen viccesek lesznek a ponthatárok, akkor ne is tanulj..:D
Érettségin nagyon megszívattak minket, 12 évig kitűnő voltam matekból, mégis 76% lett az érettségin, a többinél meg.. Ha tanulod az angol szavakat, ha jól megy a fogalmazás, akkor semmi baj nem lesz.:)
én meg utolsó évvégén lettem 4es matekból..azelőtt 2-3mas
érettségire viszont felkészültem, és 5ös lett
a töri az pite. semmit se tanultam csak aszóbelire..66%os lett
egyedül a magyar lett olyan amire azt mondom, hogy sokkal jobb lehett vna, 3mas lett
szal figy, arra készülj ami számít, ennyi! :D
20.31-es:
Melyik évben volt ez a 'szívatós' érettségi?
Kérdező:
Én is hasonló cipőben járok, mint te, annyi különbséggel, hogy nekem az egyik 4-es helyett egy 3-asom van (tehát 2 db 4-es + egy 3-as, a többi 5-ös). És én is jövőre érettségizem.
A 65%-os érettségi pedig szerintem simán teljesíthető (akár egy emelt szintűvel is), ha készülsz rá rendesen (főleg, ha előveszed így nyáron is a könyvedet, amikor több időd van - én legalábbis így fogom csinálni).
Mindenesetre sok sikert kívánok! :)
középszintű nagyon nagy alibi :D pl töriből soha nem voltam képbe mivan. ált puska, nagy ritkán tanultam, de el is felejtettem. mikor előtte beszéltünk korábbi dolgokról egyáltalán nem voltam képbe, aztán 87 % lett...
emelt szintű nyelvről annyit, hogy nem beszélek németül csak nyökögök, nyelvtanom katasztrófa, soha egy db érettségi szintű levelet nem írtam.. 82%
matek emelt kicsit szivatósabb volt, de így is 86% lett
Semennyire :D
65%-ot minden nehézség nélkül meg lehet írni, ha van stabil írásbelid.
Emberfüggő :)
én magyarra-németre semmit nem tanultam konkrétan az érettségire, csak előtte ugye az évek alatt és 90% felettiek lettek.
föcire 1 hónapot készültem külön, mert abban az évben már nem volt óránk 86% lett
emelt törire is külön csak 1-2 hónapot tanultam és 5ös lett :)
szóval nekem elég volt az amit az évek alatt megtanultam és külön nem nagyon kellett rá készülnöm, de nem tudom rád mennyi ragadt az évek során :)
Meg tényleg emberfüggő, mert volt osztálytársam alapból ő is jó tanuló volt, mint én + még jó sok hónapot rákészült ezekre és minden eredménye rosszabb lett, mint az enyém :/
szóval majd elválik hogy sikerül neked :D sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!