Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A főiskolák, egyetemek oldalán...

A főiskolák, egyetemek oldalán elérhető lesz, hogy kiket vettek fel a következő tanévre?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy buta kérdés, de sajnos nagyon nem értek hozzá. 60 éves nagyszülő vagyok, éppen hogy ismerkedem az internettel.

Arra lennék kíváncsi, hogy ma este, amikor kiderül, ki hova jutott be, lesz-e olyan oldal, amit bárki megnézhet, tehát publikus, és ha tegyük azt, beírja, hogy Budapesti Műszaki Egyetem XY kar, akkor ki fogja adni a neveket, hogy kiket vettek fel?

2013. júl. 24. 10:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már nagyon izgatott vagyok, ha minden igaz, nyolc óra után valamivel lesz majd elérhető...
2013. júl. 24. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, este 8kor hirdetik ki a pontokat, utána pedig elvileg e-mailben értesítik a jelentkezőket, hogy felvették-e őket. Az én nagyszüleim is nagyon izgulnak, hogy felvegyenek, én rögtön felhívom majd őket, ha kiderül. :D Az Ön unokájának is sok sikert! :)
2013. júl. 24. 18:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, köszönjük!

Már teljes transzban vagyok.

2013. júl. 24. 19:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Édes Istenem! Most tettem le a telefont, itt pityergek a számítógép előtt. Az unokámmal beszéltem: 430 ponttal bejutott az első helyre, felvették!!

Nem is tudok mit írni, annyira boldog vagyok. Köszönök Önöknek is mindent!

2013. júl. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!