Akik orvosi jelentkeztek és 380-400 pontjuk van! Ti még reménykedtek? Egyáltalán van esély?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, nekem kerek 400 pontom van. Vagy orvosi = reménytelen?2013. júl. 22. 15:11
71/87 anonim válasza:
Debrecenbe jelentkeztem első helyen, mivel tavaly 415 volt a ponthatár, így nem esélytelen....de nagyon félek attól, hogy több ponttal is megemelkedik a ponthatár...
72/87 anonim válasza:
427 pontom lett és pestre jelentkeztem FOK-ra... szerintetek? ne reménykedjek? már annyira ideges vagyok...
73/87 anonim válasza:
427 SE-FOK-ra szerintem kevés :( De nemsokára kiderül.
74/87 A kérdező kommentje:
427 pontosnak, szerintem van esélyed vidékre :))
2013. júl. 24. 18:53
75/87 anonim válasza:
383 pont vidékre! Az a kemény bakker. Nagyon durva.
Még SOTE is csak 423. Ez kész...
77/87 anonim válasza:
GYTK-ra meg már a fogyik is mehetnek lassan....
80/87 anonim válasza:
Úristen! 403 pontom volt és PTE fogorvosira járok ősztől!!!!!!!!! Sírtam mikor megtudtam ! és bocsi, ha gázul írok, de rohadt részeg vagyok, el nem tudom mondani mit érzek.... hát ennyit arról, hogy nem vagytok esélyeseK :) ahogy elnézem akkor igazából innen mindenki bejutott, nem igaz?? És mielőtt bárki megszólna minket: nehéz volt az emelt kémia, különben meg aki tud írni egy nagyon jó közepet, az attól még nem tudta megírni jól az emelt kémiát! Nekünk viszont sikerült!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!